NHL su 13.02. klo 03:00

Minnesota Wild - Carolina Hurricanes

Puhkeaako Minnesotan kupla?

Minnesota Wild joutuu kovaan testiin, kun vastaan tulee Carolina Hurricanes. Minnesotassa on viime aikoina puhuttu, että seura saattaisi olla jopa mestarisuosikki tässä vaiheessa kautta. Viime aikojen menestys onkin ollut vahvaa, mutta kyseessä on ennen kaikkea ylisuorittamisesta kuin kestävästä trendistä. Uskomme Carolinan palauttavan seuran maan tasalle. Pelivalintamme onkin Carolinan vierasvoitto.

Minnesotan kuuden ottelun voittoputki päättyi edellisessä ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan lukemin 0-2. Winnipeg kärsii isoista loukkaantumishuolista, kun taas Minnesotan kohdalla isoimmat poissaolijat olivat jo palanneet kokoonpanoon. Minnesota lähti otteluun vielä levänneenäkin. Rajallisesta materiaalista ei kuitenkaan voi aina repiä maksimeja irti. Joukkueen hyökkäyskalusto ei nimittäin ole kovin kaksinen. Mats Zuccarellon ja Kirill Kaprizovin lisäksi todellisia tähtipelaajia ei löydy.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Carolinan vire on yhtä hyvä. Kymmenestä viime matsista on tullut seitsemän voittoa. Toisin kuin Wild, Carolina on onnistunut myös kaatamaan kovia joukkueita kuten Boston Bruinsin ja Vegas Golden Knightsin. Yksittäisenä onnistujana Carolinasta on pakko nostaa esiin maalivahti Frederik Andersen. Torontossa pelatessaan tanskalaista pidettiin hyvin keskinkertaisena, mutta laadukkaan puolustuksen takana Andersen on päässyt näyttämään arvonsa. Hänen torjuntaprosenttinsa on 93.

Minnesota on papereissamme pahasti yliarvostettu. Tähän mennessä joukkue on saanut hyvin voittoja keskinkertaisella materiaalilla, mutta ylisuorittaminen ei voi jatkua ikuisesti – varsinkaan Carolinan tasoista joukkuetta vastaan. Iskemme rahamme Carolinan voitolle, mutta jos haluat varmistella voittoa, ottelun lopullisen voittajan veikkaaminen ei ole hullumpi valinta sekään.

10 euroa pelirahaa