to 08.04. klo 04:00

Minnesota Wild - Colorado Avalanche

Kaataako Colorado Minnesotan jo neljännen kerran tällä kaudella?

Minnesota Wild ja Colorado Avalanche kohtaavat ensi yönä toisen kerran putkeen NHL:ssä. Edellinen kamppailu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen Coloradon 5-4 voittoon. Uskomme Avsin olevan vahvempi tälläkin kertaa, joten pelivalintamme on Coloradon vierasvoitto.

Edellisen matsin loppulukemat olivat varsin tasaiset, mutta ne eivät kerro kaikkea ottelun tasaisuudesta. Colorado voitti laukaukset lukemin 36-25 ja pystyi luomaan enemmän vaarallisia maalipaikkoja. Coloradon ongelmat olivat ylivoimapelissä. Minnesota otti yhdeksän jäähyä, mutta Avs sai iskettyä vain yhden ylivoimamaalin. Erikoistilannepelaamisen sakkaamisesta huolimatta joukkue pystyi tekemään viisi maalia, mikä kertoo paljon Coloradon tämän hetken vireestä.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Colorado on nyt viiden ottelun voittoputkessa. Joukkue pystyttiin viimeksi jättämään ottelussa kokonaan pisteittä maaliskuun alussa. Viimeisen kuukauden aikana Colorado on siis haalinut vähintään yhden pisteen jokaisesta pelaamastaan ottelusta. Joukkue on kuuma ja valmiina mestaruustaistoon.

Tällä kaudella Colorado on ollut todella vaikea vastustaja Minnesotalle. Joukkueet ovat kohdanneet nyt kolmesti, ja jokainen ottelu on päättynyt Coloradon voittoon. Jokaisessa matsissa Avs on pystynyt tekemään vähintään viisi maalia Minnesotan reppuun. Joukkueiden tasoero on ilmeinen. Siispä ruksitamme vetolapulle kakkosen Coloradon vierasvoitolle.