MLS su 16.07. klo 03:30

Minnesota United - Los Angeles FC

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Minnesota maistaa Pukki Partya heti kättelyssä? Ensimmäinen avaus kotiyleisön edessä!

Minnesota United hamuaa pudotuspeleihin ja ainakin edellisessä ottelussaan joukkue onnistui erinomaisesti kaataen Houston Dynamon maalein 3–0. Ensimmäistä kertaa nähtiin myös Pukki-party MLS-kentillä, kun suomalainen pyssytti joukkueensa toisen osuman. Seuraavana vuorossa on ensimmäinen kotiesiintyminen avauskokoonpanossa ja vastassa on heti hallitseva mestari Los Angeles FC.

*Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka lunastat 25€ ilmaisvedon Teemu Pukin matsiin.

Teemu Pukki oli ensimmäistä kertaa avauksessa Minnesota Unitedin paidassa torstain vastaisena yönä vieraskamppailussa Houstonia vastaan ja heti kilahti Huuhkajat-tykin tilille maali. Vaikka suomalainen ehti pelata jo edellisessä kotikamppailussa Austinia vastaan, tuli mies tuolloin sisään vaihdon puolelta – nyt luvassa on ensiesiintyminen kotiyleisölle avauskokoonpanossa.

Los Angeles FC on näyttänyt viime aikoina kaikkea muuta kuin hallitsevalta mestarilta, vaikka torstain kierroksella irtosikin 3–0-kotivoitto St. Louisia vastaan. Erityisen ongelmallista pelaaminen on ollut vieraissa. Heinäkuun alkupuolella joukkue ehti pelata kaksi vierasmatsia, joista molemmissa se otti kuokkaan – ensin FC Dallasin vieraana maalein 2–0 ja sen jälkeen El Tràficossa eli paikalliskamppailussa Los Angeles Galaxyn vieraana 2–1-numeroin.

Minnesota United FC

@MNUFC
we fought for each other 😤

Hallitsevan mestarin maalinteko on jättänyt viime aikoina kosolti toivomisen varaa – erityisesti reissussa, mutta myös kotona. Neljässä viimeisimmässä vieraskamppailussa on syntynyt vain kolme maalia ja viiden ottelun kokonaisotannalla maaliero on peräti yhden osuman miinuksella (7–8). Minnesotalla on tulivoimaa yläkerrassa Pukin tulon jälkeen entistäkin enemmän ja keskisektorilla laatua on sen verran, että suomalaisen voi odottaa pääsevän maalien makuun myös jatkossa.

Isännillä on jonkin verran loukkaantumishuolia, kun Pukin maajoukkuetutkapari Robin Lod, Kemar Lawrence, Mikael Marques, Franco Fragapane, Emmanuel Iwe, Sang-bin Jeong sekä Ryen Jiba puuttuivat ainakin edellisessä matsissa kokoonpanosta. Vierailla Jesus Murillo, Sergi Palencia sekä Maxime Crepeau jatkavat sivussa, kuten mahdollisesti myös maajoukkuetehtävien jälkeen huilaillut Aaron Long. Poissaoloja on siis myös vieraiden leirissä. Betsivalinnaksi isketään kotivoitto tasapeli ei vetoa -markkinassa.

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.