la 12.06. klo 23:30

Minnesota Rokkr - Atlanta FaZe

FaZe dominoi, mutta onnistuuko Minnesota laittamaan kapuloita rattaisiin?

CoDien osalta pelit jatkuu kolmen ottelun voimin. Illan toisessa ottelussa servulle saapuu Minnesota Rokkr ja Atlanta FaZe. FaZe menee tällä hetkellä rankingeissa omissa maailmoissaan, mutta kuinka kauan se jaksaa painaa täydellä tempolla, kun tällä hetkellä sille ei tahdo löytyä haastajaa. Pelivalinnan osalta varsinaiseen ohipeli-ideaan ei lähdetä, mutta toivottavasti Minnesota pientä harmia saisi aiheutettua.

Minnesota pelasi eilen perjantaina LA Thievesiä vastaan ja uudistunutta rosteria vastaan tuli erittäin tärkeä 3-2 voitto. Pelillisesti esitys ei kuitenkaan ollut erityisen vakuuttava ja hyvien suoritusten sekaan mahtui melkoista pyörremyrskyä. Thieves tiedettiin erittäin tulivoimaiseksi joukkueeksi, mutta -34 tappoa viiteen pelimuotoon oli melkoinen sukellus. Viimeisessä kartassa mentiin aina viimeiselle kierrokselle asti, mutta lopulta Minnesota selvisi voittajana.

UHMAETU: TALLETA 10€ – PELAA 50€

Heitä kympin depo Coolbetille koodilla 4XBONUS ja saat 50€ pelirahaa!

OTA TALTEEN

FaZe on ollut murskaava läpi kauden, mutta tällä hetkellä kone tuntuisi olevan viritetty aivan tappiin. FaZe on hävinnyt kuluneella kaudella ainoastaan neljä ottelua ja toisen Stagen finaalia lukuun ottamatta kaikki tappiot on tullut viidennessä kartassa. Tällä hetkellä FaZe marssii 12 kartan voittoputkessa. Joukkueen itseluottamus on äärimmäisen korkealla, joten samalla luonnollisesti jokaiseen otteluun ja karttaan ei välttämättä saada parasta intoa ja keskittymistä päälle. Luvassa pitäisi olla jälleen voitto, mutta ei Minnesotaa pidä missään nimessä aliarvioida.

Kertoimien osalta asetelma on täysin selvä ja sille löytyy myös perustelunsa. FaZen dominoinnista huolimatta Minnesotan venymiselle tarjotut kertoimet kelpaa lapulle. Etenkin search and destroyssa MajorManiakin tulo takaisin joukkueeseen voi nostaa Minnesotan takaisin huipulle kyseisen pelimuodon osalta. Hardpoint ei ole tahtonut toimia, mutta controlissa Minnesota on menestynyt hyvin. Pelivalinnaksi nostetaan yli 3,5 karttaa, jota päästään ostamaan keskisuurella panostuksella.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %