su 14.01. klo 23:30

Minnesota Rokkr - Carolina Royal Ravens

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rokkr metsästää yhä ensimmäistä voittoa – ajaako rosterimuutos Carolinan entistäkin suurempiin vaikeuksiin?

Sunnuntai-iltana on luvassa Minnesota Rokkrin ja Carolina Royal Ravensin välinen taisto. Molemmat joukkueet on laitettu toistaiseksi melkoiseen mankeliin, sillä Carolinalla on vasta yksi voitto alla ja Rokkr metsästää yhä ensimmäistä. Rokkrin kohdalla on yhä puhuttava ennakkosuosikista, sillä peliesitysten valossa Carolina on ollut kahdesta huonosta aavistuksen verran heikompi. Lisäksi yllättävä kokoonpanomuutos on laskettava miinukseksi.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Rokkr kohtasi perjantain ja lauantain välisenä yönä viime kauden mestarin New York Sublinersin. Rokkr aloitti matsin loistavasti ja Terminal hardpoint näyttäisi olevan hyvällä mallilla, mutta sen jälkeen muut kartat oli pitkälti Sublinersin dominointia. Tulokaskautta pelaava Lyynz oli Sublinersia vastaan loistava ja puolestaan Owakening on ollut alkukauden yksi suurimmista pettymyksistä – varsinkin search and destroyssa hän on toistaiseksi ollut pahasti hukassa. Owakeningilla on aikaisemmilta kausilta vahvoja näyttöjä alla, joten parempaa on lupa odottaa.

Minnesota RØKKR

@ROKKR
Everything is fine

Carolina joutuu haastavista asetelmista tulevaan matsiin, sillä ReeaL ei pääse osallistumaan ja korvaajaksi toistaiseksi hankittiin TjHaly. Kyseessä ei välttämättä ole mikään valtava miinus, sillä TjHaly on ollut sarjassa vakionimi jo pidempään eikä ReeaL ole aivan kirkkainta kärkeä. Uudella nelikolla tuskin kuitenkaan on montaa harjoitusta alla, joten taktinen puoli voi olla hukassa. Pysyvä muutos ei myöskään ole kaukaa haettu, sillä Carolina on ollut ensimmäisen Stagen kenties heikoin joukkue odotuksiin nähden.

Carolina Royal Ravens

@RoyalRavens
A new face graces the Royal Ravens. Join us in welcoming @TJHaLy to the team!

Teej will be temporarily replacing ReeaL in the starting roster for our match this weekend. #AttackFromAbove

Uhmapelaajat lähtee hakemaan Rokkrille ensimmäistä voittoa ja vieläpä -1,5 kartan tasoituksella. Search and destroyssa joukkueet on lähtökohtaisesti samalla viivalla, mutta hardpointissa ja controllissa etu on annettava Rokkrille. Panoksen kanssa otetaan kuitenkin maltillisesti.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.