CoD su 20.03. klo 22:30

Minnesota Rokkr - LA Thieves

MAXBETTIÄ tarjolla! Rokkr on valtava ennakkosuosikki search and destroyssa!

Sunnuntain toisessa ottelussa Minnesota Rokkr ja LA Thieves kohtaavat. Markkinalla Thieves on odotetusti suuri ennakkosuosikki, sillä se on respawneissa ja varsinkin hardpointissa selvästi edellä. Search and destroyssa tilanne on kuitenkin täysin päinvastoin. Uhmapelaajien papereissa markkina arvioi kyseisen pelimuodon tasoeron aivan liian pieneksi – Rokkr on valtavasti edellä!

Rokkr oli jo viime kaudella ajoittain sarjan parhaimmistoa search and destroyssa ja kun rosteri on pysynyt samana, ei joukkueen menestys kyseisessä pelimuodossa yllätä. Respawneissa se on jättänyt useita loistavia paikkoja käyttämättä, joten voitot on jäänyt vähiin. Jos Rokkr mielii voittoon, on search and destroy pakko voittaa. Edellisessä kohtaamisessa Thievesiä vastaan takkiin tuli lukemin 1-3, vaikka Rokkr kyseisen pelimuodon voittikin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Thieves puolestaan on kunnostautunut yhtenä sarjan parhaimmista hardpointissa ja controllissa Gavutu kulkee mukavasti. Search and destroy sen sijaan on ollut ylivoimaisesti heikoin lenkki. OpTicia vastaan Desert Siegen voittaminen ei liikaa yllätä, sillä kyseessä oli OpTicille heikko kartta. Kauden osalta Thievesin recordi search and destroyssa on 5-10, kun Rokkrin vastaava on 9-5. Lisäksi Rokkrin tappioista kolme on tullut lukemin 5-6. Thievesin suuri ongelma on ollut avaustappojen saaminen ja niiden hyödyntäminen.

Pelivalinnan osalta ei tarvitse kahta kertaa miettiä – lapulle isketään Rokkria toisen kartan, eli search and destroyn voittoon. Uhmapelaajien papereissa ero on valtava ja siispä 1,83 kertoimella päästään lyömään maxbet sisään! Jos koko matsin osalta haluaa vetoja laittaa, kannattaa myös siinä tapauksessa nykyisillä kertoimilla kääntyä Rokkrin puoleen!

10 euroa pelirahaa