CoD su 11.12. klo 22:00

Minnesota Rokkr - Las Vegas Legion

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kertoimenlaskijat täysin ulapalla! Legionin pelaajat ei saa edes ohjainta käteen ennen kuin Rokkr on marssinut voittoon!

Sunnuntai-illan ensimmäisessä ottelussa Minnesota Rokkr jahtaa jo neljättä voittoa, kun sitä vastaan asettuu matalatkin odotukset alittanut Las Vegas Legion. Ennen tätä matsia Legion pelaa vielä yhden ottelun Atlanta FaZea vastaan ja odotuksissa on, että FaZe vie voiton ilman sen suurempia ongelmia. Rokkr on jättisuosikki eikä se näy kertoimissa vielä tarpeeksi vahvasti!

Rokkr sai avausottelussa OpTic Texasia vastaan erikoisten tapahtumien jälkeen luovutusvoiton, mutta sittemmin Toronto Ultra ja Florida Mutineers kaatui molemmat lukemin 3-1. Rokkrin kohdalla suurin kysymysmerkki on hardpoint ja toistaiseksi se on jokaisessa ottelussa hävinnyt ensimmäisen kartan. Se ei kuitenkaan ole joukkuetta pysäyttänyt ja puolestaan search and destroy on toiminut loistavasti. Uusista hankinnoista Cammy ja Afro loistavat tilastoissa, mutta Bance puolestaan tuo johtajuutta ja ennen kaikkea taktista osaamista.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Minnesota RØKKR

@ROKKR
3-0.

That's the tweet.

Legionin kausi ei ole lähtenyt toivotulla tavalla liikkeelle, sillä se on toistaiseksi hävinnyt molemmat ottelunsa. Toki LA Thieves vastustajana oli äärimmäisen kova eikä viime kauden tapaisesta heittopussista ole ollut kyse, mutta ei Legion toistaiseksi ole esiintynyt sillä tasolla, mitä kauden alla harjoitusraporttien perusteella monet odotti. Respawneissa Legion ei tahdo yksilötasolla pysyä tappojen osalta mukana ja toistaiseksi vain Temp on ollut plussan puolella. TJHaly ja Prolute puolestaan ovat aloittaneet kauden todella heikosti. Claysterinkään mittava kokemus ei auta mikäli kukaan ei tahdo pysyä nuorten lupausten kyydissä.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 1 Qualifiers]

Florida takes the win over Vegas in a Game 5 Round 11 SnD on Hotel.

Full stats below ⬇️

Nyt on kuulkaas maxbetin paikka! Rokkr on osoittautunut odotetun vahvaksi ja ennen kaikkea joukkueesta löytyy huikean yksilötaidon lisäksi paljon taktista osaamista. Legion ei ole antanut huhupuheille mitään vastinetta ja kun katsotaan puhtaasti rosteria, on siinä enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Lapulle otetaan Rokkria -1,5 kartan tasoituksella – Mobilebet tarjoaa 2,15 kerrointa ja mikä parasta, alta voit katsoa ohjeet joiden avulla pääset ottamaan vedosta kaiken irti!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Tasoitus – Minnesota Rokkr -1,5 kertoimella 2,15.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,15 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.