CoD ma 07.02. klo 01:00

Minnesota Rokkr - OpTic Texas

Aloittaako ennakkoon kärkikahinoihin asetettu OpTic kauden kolmella tappiolla?

Viikonlopun viimeisessä ottelussa vasta kauden toisen ottelunsa pelaava Minnesota Rokkr saa vastaansa edellisenä iltana yllätystappion kärsineen OpTic Texasin. OpTic on vielä todella kaukana siitä, mihin sen rosterilla pitäisi päästä. Rokkrin matka avausturnauksessa loppui lyhyeen, mutta mikäli yhtää viime kauteen peilataan, on kyseessä erittäin potentiaalinen musta hevonen tälle kaudelle.

Minnesota on yksi harvoista joukkueista, joka ei rosteriin muutoksia halunnut tehdä offseasonilla. Nelikko MajorManiak, Attach, Priestahh sekä Standy on parhaimmillaan loistavasti yhteen pelaava joukkue, mutta kun peli ei kulje, ei yksilötasolta välttämättä löydy ratkaisijaa. Viime kaudella osoitus nelikon iskukyvystä saatiin kauden lopulla, kun vastoin odotuksia se onnistui voittamaan viidennen Majorin. Tämän kauden avausturnauksessa seinä tuli vastaan heti, kun NY Subliners kaatoi sen lukemin 3-0. Ottelu oli kuitenkin monelta osin tasainen, joten suuresti ei vielä kannata huolestua.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

OpTic laittoi pakkaa sekaisin offseasonilla, kun viime kauden OpTic Chicago ja Dallas Empire yhdistyivät. OpTicin puolelta joukkueeseen jäi Scump ja Dashy ja Dallasista saapui iLLeY ja Shotzzy. Talenttia joukkue on siis ääriään myöten täynnä, mutta nyt pitäisi saada kemia ja taktiset osa-alueet kuntoon. Avausturnauksessa OpTic hävisi LA Thievesille ja eilen London Royal Ravensia vastaan 2-0 johtoasema kääntyi 2-3 tappioksi. Odotukset ja paineet on pilvissä, joten kolmas tappio kolmesta ottelusta olisi melkoinen shokki.

Minnesotasta on vielä paha sanoa mitään, mutta keskikastin tuntumaan joukkue suunnilleen sijoittuu, sillä viime kauden otteet loppua kohden oli erittäin vahvoja. OpTic on ottelussa selvä ennakkosuosikki, mutta sen tekeminen on kaikkea muuta kuin vakaalla pohjalla. Parhaana päivänä se varmasti runnoo minkä tahansa joukkueen lattiaan, mutta nyt ollaan kaukana parhaasta. Rokkrin kerroin +1,5 tasoitukselle napataan aikailematta kupongille!

Ota Minnesota Rokkrista kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Minnesota Rokkrin kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Minnesota Rokkrin lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA MINNESOTA ROKKRIA TÄSTÄ >>>


10 euroa pelirahaa