CoD su 13.03. klo 21:00

Minnesota Rokkr - Paris Legion

Parisin uusi alku ei alkanut loistaen – Rokkr on kuitenkin liikaa yhden pelimuodon varassa!

Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa uudistunut, mutta heikosti aloittanut Paris Legion saa vastaansa varsin heikosti esiintyneen Minnesota Rokkrin. Tasoero on selvä, mutta Legionin eilisestä ottelusta ei kannata vielä liikaa johtopäätöksiä vetää – jos Rokkr jatkaa respawneissa yhtä heikosti, voi jopa Parisin kaataminen tehdä tiukkaa.

Rokkr näytti viime kaudella mihin nykyinen nelikko pystyy ja ajoittaisia väläytyksiä on nähty myös kuluneella kaudella, mutta missään nimessä se ei ole vielä parhaimmilaan. Search and destroyssa Rokkr on odotetusti aivan sarjan parhaimmistoa, ellei jopa paras, mutta respawneissa hukattuja mahdollisuuksia on liikaa. Toki on huomioitava, että Rokkrin otteluohjelma on toistaiseksi ollut äärimmäisen haastava.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Paris hakee uutta alkua – taas. Toinen Stage lähti vasta käyntiin ja rosteri muutoksia on nähty jo kaksi. Viimeisimpänä FeLo, yksi alkukauden heikoimmista suorittajista, sai siirtyä sivuun ja tilalle saapui Jimbo. Debyytti oli vaikea ja LA Guerrillasia vastaan tuli takkiin lukemin 0-3, mutta siitä huolimatta odotukset on alkuperäistä nelikkoa korkeammalla. GRVTY on vihdoin saanut paikan näyttää kykynsä parhaita vastaan ja hänen avullaan Parisilla on mahdollisuus ottaa askeleita eteenpäin.

Kuten kertoimista näkyy, tasoero on valtava. Kertoimissa ero on kuitenkin jopa liian suuri ja Parisin +1,5 tasoitus on poimittava maltillisesti peleille. Minnesotalla on vielä respawneissa paljon parannettavaa – controllissa ero on minimaalinen ja hardpointissa yhteenkään karttaan on suurta eroa vaikea saada. Paris ei eilen vakuuttanut, mutta annetaan vielä mahdollisuus.

10 euroa pelirahaa