NHL la 03.12. klo 21:00

Minnesota Wild - Anaheim Ducks

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kehtaako tätä joukkuetta enää edes kaukaloon laittaa? Minnesota marssii tyylillä voittoon!

Lauantaina tarjoillaan kiekkoviihdettä heti alkuillasta lähtien Minnesota Wildin ja Anaheimin kohdatessa. Minnesota on päässyt loistavaan iskuun ja se lähtee kotiyleisön edessä jättisuosikkina sarjan huonointa jengiä vastaan. Joukkueet kohtasivat lokakuun alkupuolella ja tuolloin Minnesota vei matsin lukemin 4-1 – nyt kolmen maalin ero ei välttämättä edes riitä.

Minnesotan kausi kokonaisuudessa ei ole ollut ruusuilla tanssimista, mutta nyt taas kulkee. Koko kauden osalta isännät on kuulunut 5vs5 pelatessa maaliodottamien osalta sarjan keskikastiin, mutta toteutuneet on selvästi miinuksella. Laadukkaasta joukkueesta on kuitenkin kyse, joten samalla tahdilla tulosten voidaan odottaa parantuvan ennen pitkään. Hyökkäyspäässä Kirill Kaprizovin tahti ei näytä hidastuvan – toistaiseksi taituri on kerännyt komeat tehot 14+16.

Minnesota Wild

@mnwild
"I shoot, that's it!"

🗣 Kirill on converting on the pass from Boldy.

#mnwild

Anaheim on tehnyt sarjan vähiten maaleja ja päästänyt eniten omiin – se on jo melkoinen suoritus. Ei joukkue paperilla täysin mätä ole, mutta tällä hetkellä hyökkäyspäässä oikeastaan vain Troy Terry toimittaa tasaiseen tahtiin. Alakertaan hankittu, nyt sivussa oleva John Klingberg ei vakuuta eikä maalivahtiosastolla John Gibson tai Anthony Stolarz saa oikeastaan mitään kiinni. Myös maaliodottamissa kyseessä on yksi sarjan huonoimmista joukkueista ja heikot esitykset on painanut itseluottamuksen täysin maihin.

Anaheim ei yllätä tälläkään kerralla. Lapulle painetaan ilomielin Minnesotan voittoa -1,5 tasoituksella. Minnesota ei tällä hetkellä aivan sarjan kärkijoukkueisiin kuulu, mutta joka tapauksessa se painii täysin eri sarjassa Anaheimin kanssa. Vierailta löytyy muutama mielenkiintoinen yksilö, mutta tällä hetkellä sen otteet on enemmänkin AHL joukkueen tasolla.