NHL ke 16.03. klo 01:30

Minnesota Wild - Boston Bruins

Minnesota Wild pelaa surkeasti ja epätasaisesti! Boston pyyhkii lattiaa mennen tullen

Minnesota Wild on ollut viime aikoina todella huono. Joukkueen pelillinen taso ei ehkä ole parhaimmillaan niin kehno kuin tuloksista voisi päätellä, mutta mitään tasaisuutta ei ole. 11 ottelun otannalla joukkue on saanut pisteitä vain neljässä ottelussa ja voittanut vaivaiset kolme ottelua. Boston Bruins on puolestaan ollut viime aikoina todella tasainen ja nälkää riittää varmasti.

Boston Bruins pelasi viime yönä Chicagossa ja voitti yllättäen vasta jatkoajalla. Joukkue laukoi Marc-Andre Fleurya kohti peräti 48 kertaa ja maaleja olisi hyvin voinut heikompaa maalivahtia vastaan syntyä paljon enemmän. Minnesota Wildin maalia vartioinee jälleen Kaapo Kähkönen, jota ei missään nimessä voi yksin syyttää joukkueensa surkeasta jaksosta, mutta aivan parhaimmillaan ei suomalainen ole ollut.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Minnesota on merkitty takaiskuosumia kymmenen matsin otannalla 45 kappaletta. Määrä on melkoinen ja otteluita on todella vaikeaa voittaa, jos alakerta vuotaa näin pahasti. Bruins puolestaan pystyy ottelusta toiseen luomaan korkeaa maaliodottamaa ja sellainen on jälleen kerran tulossa. Edellisyönä kudit jäivät piippuun, kiitos Fleuryn. Toista kertaa peräkkäin Bruce Cassidyn miehistö ei kuitenkaan erehdy.

Pelivalinnaksi otetaan vieraiden voitto varsinaisella peliajalla (1X2). Bostonin hienoinen altavastaajan asema maistuu Uhmapelaajille mukavalla panostuksella – joukkueen kärkikalusto on terveenä ja kokoonpanotilanne muutenkin erinomainen. Hyvät neuvot ovat isännille kalliita, eikä heikoille ottelutuloksille ole välitöntä parannusta tulossa – ei ainakaan rautaista Bruinsia vastaan.

10 euroa pelirahaa