NHL pe 29.04. klo 03:00

Minnesota Wild - Calgary Flames

Tarraako Calgary Flames entistä tiukemmin kakkossijaansa? Runkosarjan loppu lähestyy ja panosta riittää!

Minnesota Wild floppasi totaalisesti edellisessä ottelussaan, kun se hävisi Arizona Coyotesille kotonaan. Vahvassa vireessä oleva Calgary Flames pääsee tulevaan kamppailuun lähes parhaalla kokoonpanollaan ja se on kolmen matsin voittoputkessa Xcel Energy Centerin iltaan lähdettäessä. Isännillä on muutama paha poissaolo.

Tärkeät Mathew Dumba sekä Mats Zuccarello puuttuvat Minnesota Wildin kokoonpanosta perjantain vastaisena yönä. Jared Spurgeon on niin ikään isännillä sivussa. Viimeksi joukkue hävisi Arizona Coyotesille, mikä oli lähtökohtiin nähden iso yllätys. Nyt vastustaja on täysin toista maata ja samojen esitysten jatkuessa Flames niputtaa isännän alta aikayksikön. Panostahan ottelussa riittää, sillä vierailija on pisteellä Wildia edellä lännen kakkospaikalla ja varsinaisen peliajan voitolla isäntä saisi kovan kiinnityksen toiseen sijaan ennen viimeistä ottelukierrosta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vieraiden pelaajatilanne on hivenen parempi ja sen laariin sataa hienoisasti myös pelikunto. Lepoetua ei ole tarjolla suuntaan tai toiseen, mutta erikoistilannepelaaminen menee selvästi vieraiden eduksi. Suhteessa sarjasijoitukseen Minnesota Wildin alivoimapelaaminen on ollut todella kehnoa ja sitä se on myös vertailussa Calgary Flamesiin. Ylivoimalla isäntä on ollut hieman parempi kuin vajaalla, mutta siinäkin vierailija vetää isossa kuvassa pidemmän korren.

Pelivalinnaksi otetaan lopullinen Flames-voitto. Arizona-tappiossa nähty esitys ja avainpelaajien poissaolot eivät vakuuta lainkaan. Calgaryn rutiini on korkealla tasolla ja joukkueen pelaaminen on ollut vieraita jaksottaisempaa.

10 euroa pelirahaa