NHL ke 15.12. klo 03:00

Minnesota Wild - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suomalainen ykköspelaaja ja tärkeät puolustajat ovat sivussa! Pärjääkö Carolina Hurricanes ilman tähtiään?

Minnesota Wildilla on kova haaste edessään, kun se vasta toipuu Vegas Golden Knightsin tarjoilemasta löylytyksestä. Kovassa vireessä vieraskiertueellaan ollut Carolina Hurricanes kärsi niin ikään tappion edellisessä ottelussaan. Isäntien ollessa reissussa sen kokoonpanosta putosi tärkeä puolustaja, mutta tämä ei ole mitään verrattuna vieraiden tilanteeseen.

Huippuvireessä ollut ja pääosan hurrikaanimiehistön maaleista viime aikoina iskenyt Sebastian Aho on sairastumisen vuoksi sivussa joukkueensa kokoonpanosta Minnesota Wildin vieraana. Poissa ovat myös puolustajat Jake Gardiner, Brett Pesce sekä Tony DeAngelo, mikä ei voi olla vaikuttamatta joukkueen tekemiseen. Ahon lisäksi hyökkäyspäästä puuttuu toinenkin pelaaja Jordan Martinookin ollessa niin ikään sivussa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Isäntä saa vieraiden poissaolotilanteesta merkittävän edun, sillä se pääsee otteluun lähes parhaimmalla kokoonpanollaan, minkä lisäksi joukkue saa lisävirtaa pelatessaan pitkästä aikaa kotiyleisönsä edessä. Vieraskiertueella kokoonpanosta putosi avainpuolustaja Jonas Brodin, mutta muita loukkaantumisia ei ole.

Wild oli lähellä voittaa edellisessä ottelussaan, kun se leikki pitkään kissaa ja hiirtä Vegas Golden Knightsin vieraana. Lopulta kamppailu päättyi kuitenkin isäntien voittoon päätösnumeroin 6–4 ja minnesotalaiset jäivät nuolemaan näppejään. Cam Talbot pelasi joukkueensa maalinsuulla hieman vaihtelevasti Vegasissa, joten voi olla, että Kaapo Kähkönen pääsee töihin kotikamppailussa.

Carolina Hurricanes on ollut vahvassa iskussa, mutta edellisottelussa se hävisi yllättäen Vancouver Canucksille, eikä voitto ole missään tapauksessa helposti saavutettavissa myöskään Minnesotan kustannuksella. Hurrikaanipaidoilla on sivussa sen ykköstykki sekä kolme tärkeää puolustajaa – tätä ei voi olla huomioimatta. Pelivalinnaksi nostetaan lopullinen kotivoitto (Minnesota ML).