NHL la 19.03. klo 20:00

Minnesota Wild - Chicago Blackhawks

Minnesotan ja Chicagon välillä tehtaillaan maaleja koko rahan edestä!

Kiekkofaneja hemmotellaan lauantaina, kun NHL tarjoaa matseja alkuillasta aina aamuyöhön saakka. Alkuun Minnesota Wild isännöi Chicago Blackhawksia. Minnesota on kotona jättisuosikki eikä ainakaan kertoimien valossa vieraille jätetä sen suurempia mahdollisuuksia voittoon. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö vahva maalivire voisi saada jatkoa. Hyökkäyspään osaaminen tulee nousemaan vahvasti esille ja maalivahdeille on töitä tarjolla enemmän kuin tarpeeksi.

Minnesotalla on ollut vaikeampi jakso käynnissä, mutta hiljalleen taas voittoja on alkanut napsumaan – viimeisimpänä Boston kaatui lukemin 4-2. Puolustuspäässä ongelmia on ollut kuitenkin auttamatta liikaa eikä edes tulivoimainen hyökkäys ole aina pystynyt pelastamaan joukkuetta. Viimeisistä 12 ottelusta voittoja on tullut vain neljä ja niissäkin matseissa omiin meni yhteensä 13 maalia. Koko 12 matsin otannalla omissa on kolissut peräti 51 kertaa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Minnesota on isossa kuvassa ollut selvästi tulivoimasempi jengi, mutta vieraat on myös saanut maalihanoja auki. Samalla tosin puolustuspään ongelmat on vienyt paljon pisteitä. Kymmenessä edellisessä ottelussa maaleja on syntynyt komeat 38, mutta päästettyjä on 39. Kirill Kaprizovin ja Patrick Kanen välinen kaksinkamppailu tulee olemaan viihdyttävin, mutta tärkein taisto käydään tolppien välissä. Paikkoja tulee aukeamaan runsaasti eikä varsinkaan Minnesotan hyökkäyskalustoa pysäytetä ilman loistavaa maalivahtiesitystä. Marc-Andre Fleurylla sellainen on alla, kun jatkoaikatappiosta huolimatta hän venyi Bostonia vastaan kiekon eteen hurjat 46 kertaa.

Vaikka Minnesota ei ole parhaassa vireessä, on kotiyleisön edessä odotukset korkealla. Chicagon alakerta tulee olemaan ongelmissa, mutta Kanen sekä Alex DeBrincatin johdolla vieraat pystyy tekemään tuhoja. Vetojen osalta toivotaan runsasmaalisten otteiden jatkuvan ja isketään lapulle yli 6,5 maalia (jatkoaika ja voittolaukaukset mukaan lukien). Tarkoittaa sitä, että myös 3-3 tasatuloksella päästään lunastushommiin.

10 euroa pelirahaa