NHL to 16.02. klo 04:30

Minnesota Wild - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Coloradolla raskas matsi alla – vieläkö jalka riittää Minnesotan vieraana?

Tulevana yönä Colorado Avalanche matkaa Minnesota Wildin vieraaksi. Minnesotan otteet All Star -tauon jälkeen on ollut kaukana vakuuttavasta ja nyt luvassa on jälleen todella kova testi. Lepoetu toki on isäntien puolella, sillä Colorado pelasi edellisenä yönä Tampa Bay Lightningia vastaan. Kotona Minnesota nousee suosikiksi, mutta voittajan sijaan katseet käännetään maalimäärien suuntaan.

Minnesotan matseissa on ollut maalihanat tukossa. Isäntien tehottomuus on noussut suureksi ongelmaksi ennen kaikkea kovatasoisia joukkueita vastaan, joita se on kohdannut viime aikoina runsaasti. Tauon jälkeen viidestä ottelusta on irronnut vain yksi voitto, mutta vastustajista vain Arizonan voi tällä hetkellä laskea selvästi Minnesotaa heikommaksi joukkueeksi. Viimeisten 10 ottelun aikana Minnesota on tehnyt vaivaiset 21 maalia, mikä on todella heikko saldo vastustajista riippumatta.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

JFresh

@JFreshHockey
5v5 xGoals For per 60 - February 12

Colorado on alkukauden vaikeudet selättänyt ja tällä hetkellä vieraat on yksi Läntisen konferenssin kuumimmista joukkueista. Viimeisimmät kaksi tappiota on tullut kivenkovaa Tampa Bayta vastaan, kun ensin Colorado jäi tylysti jalkoihin ja viime yönä uusintaottelussa Tampa Bay vei tiukan ja vauhdikkaan taiston jälkeen voiton voittolaukausten jälkeen. Edellisen yön matsi ei varmastikaan ollut kevyimmästä päästä, joten nähtäväksi jää millaisella jalalla vieraat lopulta matsiin lähtee. Lisäksi ennen kaikkea tähtipuolustaja Cale Makarin poissaolo tuo omat haasteensa Coloradon tekemiseen. Vaikka Makar operoi puolustajan tontilla, on hänen poissaolo Coloradolle iso menetys myös hyökkäyssuuntaan.

Peter Baugh

@Peter_Baugh
Jared Bednar is mad the #Avs have three back-to-backs in a row with rested teams on the second half of each of them.

"I hate it. Every back-to-back, the team is waiting on us, resting. I find it odd that's the best schedule we can come up with."

Avs play in Minnesota tomorrow.

Vastakkain on kaksi joukkuetta, joilla puolustuspään numerot on kelvollisella tasolla, mutta hyökkäyspäässä on ollut ajoittain enemmänkin ongelmia. Colorado toki on viime aikoina saanut taas hieman maalihanoja auki, mutta siitäkin huolimatta Uhmapelaajien odotukset on kertoimia vähämaalisemmassa taistossa ja lapulle kelpaa alle 5,5 maalia. Molemmat joukkueet on ollut tasakentällisin päästetyn maaliodottaman osalta sarjan parhaimmistoa, joten mitään huippupaikkojen sadetta ei kannata odottaa.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Coloradon ja Minnesotan väliseen matsiin alle 5,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Ottelussa alle 5,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 52,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.