NHL ti 18.10. klo 03:00

Minnesota Wild - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Coloradon suomalaiset jatkaa tehoilua Minnesotan kustannuksella!

Maanantain ja tiistain välisenä yönä on herkkupala tarjolla, kun Minnesota Wild saa kotiyleisönsä eteen vieraaksi hallitsevan mestarin Colorado Avalanchen. Minnesotan osalta on paljastunut suuria huolia heti alkumetreillä eikä ennusmerkit lupaa hyvää, kun vastassa on yksi sarjan tulivoimaisimmista joukkueista.

Minnesotan kausi on lähtenyt railakkaasti liikkeelle – kaksi ottelua, kaksi tappiota ja peräti 14 päästettyä maalia. Marc-Andre Fleury on aloittanut molemmat ottelut. Ensimmäisessä selän taakse meni seitsemän kiekkoa ja toisessa ottelussa aikaa tarjottiin yksi erä, jossa verkko heilui neljästi. Joko alkaa olemaan Cam Talbotia ikävä? Isäntien tulivoima antaa paljon anteeksi, mutta ei kuitenkaan näin paljoa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Hallitsevan mestarin kausi on alkanut voitolla häntäpäähän povattua Chicagoa vastaan ja tappiolla Calgarya vastaan lukemin 5-3. Tappion osalta toki on huomioitava, että kyseessä oli peräkkäinen pelipäivä ja Calgary pelasi vasta ensimmäisen ottelunsa. Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen ovat päässeet heti vauhtiin tehden tehot 0+5 ja 2+2. Mestaruus vaati tietenkin veronsa ja menetyksiä tuli, mutta laaja ja laadukas materiaali ne kyllä kestää. Tosin maalivahtiosastolla on hieman kysymysmerkkejä. Darcy Kuemperin lähdettyä vaihtoehdot ovat Alexandar Georgiyev ja Pavel Francouz – ei huonoja, mutta ei myöskään aivan eliittiä.

Minnesotalta odotetaan puolustussuuntaan valtavaa parannusta nähtyihin tuloksiin verrattuna, mutta se vaatii puolustus- ja maalivahtipelin osalta täyskäännöksen. Maltillisella panoksella yli 6,0 maalia varsinaisella peliajalla passaa hyvin. Kuudella maalilla siis panos palautuu ja sitä enemmän tuo rahaa kassaan. Otanta toki on varsin pieni, mutta mainittakoon että molemmat joukkueet ovat aloittaneet ylivoimapelin osalta kauden loistavasti – kahteen otteluun Minnesota on osunut ylivoimalla neljästi ja Colorado viidesti.