NHL su 26.02. klo 21:00

Minnesota Wild - Columbus Blue Jackets

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Columbuksen maalikiintiö täynnä! Möyhentääkö Minnesota väsyneen vierailijan?

Sunnuntaina päästään taas nauttimaan kiekkoviihteestä heti alkuillasta, kun Minnesota Wild saa Columbus Blue Jacketsin vieraakseen. Joukkueet ovat hyvinkin tutut toisilleen, sillä kaksikko kohtasi edellisen kerran vain muutama päivä takaperin Minnesotan hakiessa vierasvoiton lukemin 2-0. Nyt kotietu kääntyy Minnesotan suuntaan ja Columbuksella on vieläpä vauhdikas ottelu alla edelliseltä illalta, joten kaikki on pedattu kotivoittoa varten.

Minnesota on päässyt taas viime aikoina erittäin vahvaan vireeseen – viimeisten kahdeksan ottelun aikana se on jäänyt vain kertaalleen ilman pistettä. Hyökkäyspelaaminen ei vieläkään varsinaista juhlaa ole, mutta illasta toiseen isännät taistelee voitosta vahvan puolustus- ja maalivahtipelin avulla. Tolppien välissä Filip Gustavssonilla on vahva kausi meneillään eikä kokenut Marc-Andre Fleury ole sen hullumpi vaihtoehto maalille. Vaikka tehoja voisi löytyä vielä huomattavasti enemmän, on isäntien ylivoimapeli ollut hyvällä tasolla ja erikoistilanteissa se pyyhkii Columbuksella lattiaa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

NHL Network

@NHLNetwork
Filip Gustavsson has been a 𝐖𝐀𝐋𝐋 this season.🧱

@mnwild | #mnwild

Columbus tosiaan pelasi lauantai-iltana Edmonton Oilersia vastaan ja kyseessä oli odotetun värikäs matsi. Columbus onnistui yllättäen pääsemään toisen erän alun tehohetken johdosta peräti neljän maalin johtoasemaan, mutta sitten Edmontonin tähtipelaajat laittoi myllyn pyörimään ja ei aikaakaan kun oltiin jo taas tasoissa. Lopulta Columbus kuitenkin onnistui nappaamaan voiton lukemin 6-5. Edmontonia vastaan maalilla nähtiin Joonas Korpisalo, joten nyt lienee ei niin vahvaa kautta pelaavan Elvis Merzlikinsin vuoro asettua tolppien väliin.

Minnesota ei tehokkuudeltaan sarjan eliittiin kuulu, mutta vahvassa vireessä, kotiyleisön edessä väsynyttä Columbusta vastaan sopii odottaa kovaa painostusta. Lapulle lähdetään hakemaan kotijoukkueen voittoa -1,5 maalin tasoituksella. Vahva alakerta ja Gustavssonin vakuuttavat otteet tekee Minnesotasta tiukan vastuksen illasta toiseen eikä Columbuksen omaa päätyä voi edes verrata isäntiin tällä hetkellä. Vaikka Columbus onnistui Edmontonin yllättämään, on Itäisen konferenssin jumbosijaa pitävän joukkueen hyvät esitykset harvassa.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Minnesotalle -1,5 tasoituksella, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Minnesota Wild -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.