NHL ti 15.02. klo 03:00

Minnesota Wild - Detroit Red Wings

Detroitin heikko puolustus kohtaa tulikuuman Minnesotan – maaleja on luvassa!

Ensi yönä kaksi edellistä otteluaan voittanut Detroit Red Wings matkaa Minnesota Wildin vieraaksi. Detroitilla maalintekopeli on viime aikoina sujunut kelvollisesti, mutta alakerta tulee olemaan valtava huolenaihe yön taistossa. Tehojen suhteen isännät on ollut aivan sarjan parhaimmistoa ja kotona vauhtiin päästessään se pystyy takomaan rumat lukemat taululle.

Läntisen konferenssin toisena majaileva Minnesota on ilmiliekeissä ja kerta toisensa jälkeen vastustajan maalivahdille on painajaisia luvassa. Vaikka maaliodottamat ei aivan kärkipään lukemissa pyöri, on viimeistely ollut aivan tapissaan. Viimeisissä 10 ottelussa verkko on heilunut hurjat 42 kertaa ja koko kauden osalta kotiotteluissa lähes 4,5 tehtyä maalia ottelua kohden on mielipuolinen lukema. Tahti hidastunee jossain vaiheessa kautta, mutta toistaiseksi vauhti on hurjaa – vain yksi varsinaisen peliajan tappio viimeisistä 12 ottelusta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Detroit on myös niin ikään kelvollisessa vireessä, kun kuudesta edellisestä ottelusta on tarttunut neljä voittoa. Kaksi viimeisintä tosin tuli Philadelphiaa vastaan, joten liikaa on turha innostua. Hyökkääjät on kuitenkin ollut hyvällä pelipäällä ja tällä hetkellä joukkueesta löytyy selvästi kaksi kenttää, jotka pystyvät tekemään tuhoa vastustajan alueella. Puolustus onkin sitten eri asia – paikkoja aukeaa liukuhihnalta ja ilman kassareiden loistavia esityksiä Detroit on isosti pulassa. Tulokas Moritz Seider on oikeastaan alakerran ainoita onnistujia.

Detroitilla pahimmat poissaolot sijoittuu puolustukseen, josta todennäköisesti sivussa ovat Nick Leddy sekä Filip Hronek. Minnesotalla Marcus Folignon poissaolo vie hieman tehoja, mutta Detroitia vastaan voitto ei yhdestä pelaajasta jää kiinni. Vieraiden kaksi kärkiketjua pystynee jonkin verran painamaan peliä isäntien alueelle, mutta omissa tulee pitämään kiirettä. Vedot isketään overin suuntaan. Detroitin puolustuspeli on hataralla pohjalla eikä Minnesotan tulikuuma maalivire näytä hidastuvan.

10 euroa pelirahaa