NHL ma 14.03. klo 01:00

Minnesota Wild - Nashville Predators

Saavatko Minnesotan ja Nashvillen vuoristoratamaiset esitykset jatkoa?

Sunnuntain ja maanantain välinen yö tarjoaa NHL:n ystäville kahden viime aikoina ailahtelevaisesti esiintyneen joukkueen kohtaamisen, kun Minnesota Wild isännöi Nashville Predatorsia. Kummankaan joukkueen viime aikaisissa otteluissa ei ole maaleja säästelty ja saman trendin voikin odottaa jatkuvan myös tulevassa ottelussa.

Minnesota on korjannut hieman kurssiaan nappaamalla pisteitä kolmesta edellisestä ottelustaan. Joukkueen esitykset ovat kuitenkin olleet hyvin epätasaisia. Hyökkäyssuuntaan Minnesota takoo maaleja sen minkä kerkeää Kiril Kaprizovin johdolla, mutta puolustusalueella joukkue on ollut viime aikoina suurissa vaikeuksissa. Kun Cam Talbot ja Kaapo Kähkönen eivät myöskään ole loistaneet viime aikoina ja huomioidaan joukkueen sekava puolustuspeli, ei ole ihme, että Minnesotan maaliverkko on heilunut peräti 43 kertaa joukkueen edellisessä 10 ottelussa.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Vain kahden pisteen päässä Minnesotasta majaileva Nashville on esittänyt niin ikään viime aikoina vuoristoratamaisia otteita. Jo pidemmän aikaa Nashvillen esityksiä on leimannut selvä kaava. Joukkue nappaa kaksi tai kolme perättäistä vakuuttavaa voittoa, mutta häviää saman määrän otteluita heti tämän jälkeen. Matt Duchenen ja Mikael Granlundin johdolla joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut pääosin tuottoisaa, mutta kuten joukkueen edellinen 4–7-tappio St.Louis Bluesin vieraana osoitti, Nashville puolustus on selkeästi haavoittuvainen.

Molemmat joukkueet ovat kärsineet viime aikoina epätasaisuudesta. Erityisesti puolustuspelillisesti molemmilla joukkueilla on selvästi parantamisen varaa. Kuitenkin sekä Minnesota että Nashville ovat pystyneet kerämään voittoja erityisesti maalintekokilpailujen kautta. Tässä valossa Uhmapelaajat nostaa pelivalinnaksi ottelun maalimääräksi yli 5.5 maalia.

10 euroa pelirahaa