NHL su 18.12. klo 21:00

Minnesota Wild - Ottawa Senators

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hurja nousukiito! Katkaiseeko Minnesota ykköstähden poissaolosta yhä kärsivän Senatorsin voittoputken?

Minnesota Wild saa sunnuntai-illan Prime Time -kamppailussa vieraakseen repaleisen Ottawa Senatorsin. Isännillä on ollut todella hyvä meininki viime aikoina, eikä neljän perättäisen voiton putki ole syntynyt itsestään. Wildin meno on jo pidemmän aikaa ollut nousujohteista ja hiljalleen sen onkin syytä näkyä myös voittosarakkeessa.

Senators-miehistö joutuneet myös sunnuntain otteluun ilman ykkössentteriään ja tämän kauden parhaiden suoritustensa ruumiillistumaa Tim Stützlea. Esimerkiksi ylivoimapelaamisessa Ottawa on kivunnut aivan sarjan terävimpään kärkeen, mutta ilman saksalaiskeskushyökkääjää sen erikoistilannepelaamisen tärkein täsmäase on sivussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Edellisissä ottelussa Derick Brassard nousi ykköskentällisen keskelle, mutta tehopisteille ei ole ollut asiaa. Laiturit Brady Tkachuck sekä Claude Giroux ovat kuitenkin pystyneet tehoilemaan myös ilman ketjun tärkeintä lenkkiä. On kuitenkin pieni ihme, että Ottawa on kyennyt ilman Stützlea voittamaan edes Montréalin sekä Detroitin. Onko nousujohteinen Minnesota lopulta joukkue, joka katkaisee Senatorsin voittokulun?

Isäntä pääsee tulevaan otteluun lähes parhaalla mahdollisella miehistöllään, mutta Ottawan poissaolot eivät jää sen kultakimpaleeseen. Josh Norris, Jacob Bernard-Docker, Artjom Zub sekä Mathieu Joseph ovat telakalla.

Betsivalinnaksi tässä ottelussa maistuu kotivoitto. Ottawa on tulossa voittojen osalta tiensä päähän ainakin siksi aikaa, kunnes Stützle palaa kehiin. Nyt vastustaja on niin kova, että edes rumemmat numerot eivät ole täysin poissuljettu vaihtoehto. Wild on parantanut erikoistilanteissa kauden edetessä ja esimerkiksi ylivoimalla (25,5%) se on jo sarjan kahdeksanneksi paras joukkue. Kotivoitto (1×2) on selkeä pelivalinta sunnuntai-iltaan.

Pelaa Minnesotan voittoa ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin hurjassa nousukiidossa olevalle Wild-miehistölle (1×2), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Suomi” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.