NHL ke 11.05. klo 04:30

Minnesota Wild - St. Louis Blues

Ville Husso lämmittää nykyään penkkiä! Onko Binningtonista taas sankariksi?

St. Louis Blues laittoi kuin laittoikin homman jännäksi edellisessä ottelussa tasoittaen sarjan 2–2-tilanteeseen parista rökäletappiosta huolimatta. Jo edellisottelun luonne oli hieman erilainen kuin aiemmissa, mutta tämä sarja tuskin ainakaan avoimempaan suuntaan on menossa. Molemmat joukkueet ovat todella vahvoja kaksinkamppailupelaamisessa, mutta molemmissa on myös reilusti taitoa, eikä kumpikaan erotu sillä puolella vahvempana. Erikoistilanteissa nuottipaidat on ollut tässä sarjassa vahvempi.

Jordan Binnington korvasi Ville Husson St. Louis Bluesin maalilla edelliseen kamppailuun ja torjui 5–2-voiton. Luultavasti voittava torjuja saa jatkaa, joten suomalaisen kohtalona on lämmittää toistamiseen vaihtopenkkiä. Edellinen kamppailu oli pelillisesti todella tasainen ja St. Louisin tehokkuus ratkaisuissa sekä jämäkkyys omissa ja kaksinkamppailuissa etenkin ottelun loppupuolella takasivat sille kiinnityksen.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vaikka Minnesota Wild nappasikin välillä pari rökälevoittoa, on ottelusarja ollut todella tasainen. Edellisessä kamppailussa St. Louis voitti yhden tyhjän maalin ja lopussa ylivoimalla tulleen osuman vuoksi 5–2, mutta pelillisesti se oli todella pienestä kiinni. Tänä keväänä pleijareissa on ylipäätään nähty todella paljon loppuhetkien maaleja ja rökälenumeroitakin tulee. Joukkueet yrittävät hanakasti hakea ratkaisuja myös ilman maalivahtia, vaikka tilanne kuinka olisi epätoivoinen.

Pelivalinnaksi tämän sarjan viitosmatsiin otetaan tasapeli 1×2-markkinassa. Joukkueet ovat pelanneet huipputasaisen sarjan ja etenkin suuressa roolissa olleessa viidellä viittä vastaan -pelaamisessa erot ovat todella marginaalisia. Vähämaalisiakin otteluja voisi tämän sarjan loppuihin vääntöihin povata, mutta etenkin tänä keväänä melko suureksi muoti-ilmiöksi noussut ilman maalivahtia harrastettava hakuammunta betsaajana kovin suurta luottoa underien suuntaan.

10 euroa pelirahaa