NHL ti 03.05. klo 04:30

Minnesota Wild - St. Louis Blues

Marc-Andre Fleury on täsmäase kevääseen! Tarjoilevatko Minnesota ja St. Louis pleijarikiekkoa perinteisimmillään?

Minnesota Wild yllätti monet runkosarjassa ja joukkue pystyi vaikeamman alkukevään jälkeen parantamaan loppuun. Kahdeksan matsin otannalla ryhmä on hävinnyt ainoastaan kertaalleen. St. Louis Blues voitti kolme viimeistä runkosarjakohtaamista, jotka pelattiin tämän vuoden puolella, mutta peräti kahdesti ratkaisua haettiin varsinaisen peliajan jälkeen.

Vieraiden kokoonpanosta ovat pudotuspeleihin lähdettäessä sivussa Scott Perunovich sekä Mackenzie MacEachern. Jälkimmäinen pelasi valtaosan kaudesta AHL:ssä ja ensin mainittu on ollut sivussa jo pidempään, joten uusia poissaolohuolia ei ole. Isännillä on yksi merkittävä puute, kun Mats Zuccarello jatkanee edelleen sivussa pienen kolhun takia – tärkeimmän tulosyksikön laiturin puuttuminen on takaisku. Toisaalta myös kakkoskentässä pelaavan Marcus Folignon pelaaminen on hieman epävarmaa.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Ennakkoon ottelupari haiskahtaa todella tasaiselle ja avausottelussa on vaikeaa ennustaa voittajaa. Vierailija on asennettu melko selväksikin ennakkosuosikiksi, joten siihen suuntaan voisi ehkä haistella. Meitä kiinnostaa kuitenkin enemmän maalimäärä, jonka uskotaan tässä sarjassa painuvan runkosarjan keskiarvoa alemmas. Molemmat joukkueet ovat osoittaneet, että parhaimmillaan puolustus- ja maalineduspelaaminen on sarjan eliittiä.

Ei olisi yllätys, vaikka tämä matsipari kokkailisi pleijareissa NHL-standardeihin poikkeuksellisen vähämaalisen ottelusarjan. Molemmat joukkueet pelaavat vahvaa alivoimaa ja Marc-Andre Fleuryn pestaaminen on ainakin tähän saakka osoittautunut erinomaiseksi ratkaisuksi Wildin kannalta. Konkarimaalivahti on pelannut vahvan kevään. Toisaalta myös Jordan Binnington ja Ville Husso ovat pystyneet mainioihin suorituksiin.

Vähenevätkö maalit, kun panokset kovenevat? Tämä ottelupari saattaa tarjota astetta perinteisempää pudotuspelikiekkoa – etenkin St. Louisin vahvuuksiin kuuluu todella fyysinen taklauspelaaminen sekä kaksinkamppailukiekko. Toisaalta isäntä ei tässä paljoa jää kakkoseksi. On kiinnostavaa nähdä, mihin suuntaan lähdetään – avauskamppailussa haistellaan kuitenkin, että maaleja syntyy korkeintaan kuusi (alle 6,5).

10 euroa pelirahaa