NHL to 05.05. klo 04:30

Minnesota Wild - St. Louis Blues

Ville Husso dominoi Minnesotaa! Ottaako St. Louis vieraissa jo toisen kiinnityksen jatkopaikkaan?

Minnesota Wildin ensimmäinen pudotuspelikamppailu ei todellakaan mennyt suunnitelmien mukaan ja reilusti tähän vaikutti huippuvireinen suomalaismaalivahti, joka torjui pudotuspelidebyytissään nollapelin. Sensaatiomainen oli toki aloitus koko St. Louis Bluesin joukkueella, joka otti heti kärkeen vahvan niskalenkin vastustajastaan. Uhmapelaajatkin avasi sarjan voitolla, kun underi napsui komeasti himaan.

Ville Husso oli NHL:n pudotuspelien avausmatseissa kuumin suomalaisnimi. Kassari pelasi hienon nollapelin Minnesota Wildia vastaan ja siivitti joukkueensa 0–4-vierasvoittoon. Pelillisesti ottelu ei ollut pelkästään yhtä päätä, mutta St. Louis oli tehokkaampi, rakensi enemmän vaarallisia paikkoja ja onnistui paremmin niin erikoistilanteissa kuin omalla alueellaankin.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Joukkueet pääsivät avauskohtaamisessa pelaamaan suunnilleen saman verran ylivoimaa, joissa Blues osui kahdesti. Husso oli tietysti myös tässä merkittävässä roolissa, sillä parhaita paikkojaan Wild onnistui ylivoimalla rakentelemaan. Vaikka avauskamppailu meni tuloksellisesti selkeähkösti vieraille, on Minnesotan potentiaali ja etenkin kärkikentällisen vireystila tiedossa. Onnistuuko vierailija toistamiseen riisumaan sitä aseista?

Marc-Andre Fleury pelasi kohtuullisen pudotuspeliavauksen, vaikka suomalaisdebytantti vetikin selvästi pidemmän korren konkarivahdista. Molemmissa päissä on kuitenkin erinomaiset veskarit, eikä etenkään tasaviisikoin tiivistyneitä puolustuksia helposti ohiteta. Etenkin St. Louis otti erittäin hyvin tilaa pois oman maalin edustalla ja kriittisillä alueilla, mikä teki Husson hommista helpompia monessa kohtaa – ei tietysti mitään pois huipputorjunnoista ja nollapelistä.

Haisee sille, että under-linjalla on suhteellisen hyvä jatkaa. Mr. Green läväyttää tässä kohtaamisessa alle 5,5 maalia -kohteelle melkoisen kertoimen. Kaiken lisäksi saat ensimmäisen vetosi panoksen ilmaisbetsinä takaisin, jos se ei osu. Ota tarjous ja pistä fyrkat sisään tästä!

10 euroa pelirahaa