NHL to 05.01. klo 04:30

Minnesota Wild - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Maailman paras palaa kehiin! Näkyykö Minnesotan pelaamattomuus tulikuumaa Lightningia vastaan?

Minnesota Wild ei pelannut viime yönä ja tällä kertaa siitä on valitettavasti etua lähinnä vastustajalle. Vuoden ensimmäisen ottelunsa Chicagossa tahkonnut ja valovoimaisessa iskussa oleva Tampa Bay Lightning ei anna armoa. Torstaiyön kamppailussa isäntä on siis ensimmäistä kertaa moneen päivään askissa.

Tampa Bay Lightning pidensi voittoputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi, kun se kaatoi alun haasteistaan huolimatta Chicago Blackhawksin maalein 4–1. Ennen edellistä otteluaan useamman päivän pelaamatta ollut Jon Cooperin miehistö etsiskeli pahasti tuntumaansa ottelun alussa ja sama kohtalo saattaa olla torstain vastaisena yönä Minnesota Wildilla, joka ehtii olla poissa kaukalosta peräti kolme vuorokautta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka Brian Elliott torjui Lightningin maalilla Chicagossa, palannee maailman paras maalivahti Andrei Vasilevski tolppien väliin Saint Paulissa. Vierailla on jalkeilla paras mahdollinen kokoonpano ja Cooper ryhmittänee miehistönsä täysin samalla tavalla, kuten edellisen yön voitokkaassa esityksessä. Isännillä puolestaan Brandon Duchaime jatkaa sivussa, mutta muilta osin puutteita ei pitäisi olla.

x - Tampa Bay Lightning

@TBLightning

x - Tampa Bay Lightning

@TBLightning
Who takes tonight's @NewAmsterdam Goal of the Game?
Had to be the GWG 🙌

@NewAmsterdam | #GoBolts

Minnesotalle joulukuu oli pääasiassa erinomainen, mutta vuoden lopussa se ei pystynyt täysin tasoaan säilyttämään. Yllättävää sulamista nähtiin vieraissa San Jose Sharksia vastaan tulleessa 2–5-tappiossa sekä edellisessä kotikamppailussa, jossa 1–4-voiton naarannut Dallas Stars piti Dean Evasonin joukkoja täysin pilkkananaan. Seuraava testi on vielä kovempi.

Tampa Bayn ylivoimapelaamisen potentiaali tiedetään ja erityisesti sen ykkösviisikko erikoistilanteissa on todella vaarallinen. Käytännössä voidaan puhua All-Star -kokoonpanosta, kun kehissä viilettävät Steven Stamkos, Nikita Kutšerov, Brayden Point sekä Viktor Hedman höystettynä huippuvireisellä Brandon Hagelilla. Tällä kaudella Cooperin miehistö on säväyttänyt myös alivoimapelaamisessa, joka on koko NHL:n seitsemänneksi parasta (82,2%).

Erikoistilanteiden lisäksi Wild kalpenee tällä hetkellä vieraille myös tasakentällisin luoduissa maalipaikoissa. Toki tulevassa ottelussa lisämausteen tuo myös isäntien pelaamattomuus, joka on viimeinen niitti vierasvoitolle (1X2) pelivalintana. Tämä kerroin maistuu astetta kovemmallakin panostuksella!