NHL ti 22.03. klo 02:00

Minnesota Wild - Vegas Golden Knights

Minnesotan ja Vegasin välillä on odotettavissa maaleja, maaleja ja vielä lisää maaleja!

Vauhdikasta ja toivon mukaan runsasmaalinen taisto on ensi yönä tarjolla, kun Vegas Golden Knights matkaa Minnesota Wildin vieraaksi. Vegasin edellinen vierasreissu oli katastrofi ja Minnesota on ollut kotona yksi sarjan tulivoimaisimmista joukkueista. Vegas pystyy horjuttamaan isäntien alakertaa, mutta puolustuspäässä tulee pitämään kiirettä.

Minnesota on heikomman jakson jälkeen alkanut päästä taas vireeseen. Kuudessa edellisessä ottelussa se on jäänyt pisteittä vain kerran ja kotikaukalossa vire alkaa taas löytymään. Boston ja Chicago kaatuivat kahdessa edellisessä ottelussa ja puolustuspää oli odotettua paremmalla tasolla, kun omissa kolisi vain kolmesti. Alakerran pitävyys ei nimittäin ole ollut itsestään selvää – 15 ottelun otannalla vain kolmella joukkueella on enemmän päästettyjä maaleja.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vegasin tilanne on ollut erittäin huolestuttava. Avainpelaajia on ollut sivussa useita, joista yksi on ollut ykkösvahti Robin Lehner. Voittoja on tullut harvakseltaan ja edellisellä vierasreissulla Vegas hävisi kaikki viisi ottelua. Hyökkäyspäässä tehoja on kuitenkin alkanut taas löytyä ja myös tappioputki katkesi erittäin kovalla voitolla Florida Panthersia vastaan lukemin 5-3. Heti perään myös Los Angeles Kings kaatui ja maaleja syntyi jälleen viisi. Lehnerin ollessa sivussa maalivahtiosasto on noussut isoksi kysymysmerkiksi, mutta Logan Thompson on nostanut osakkeitaan ja ollut isossa roolissa kahdessa edellisessä voitossa.

Kotiyleisön edessä Minnesota on tottunut takomaan hävyttömiä maalimääriä ja Vegasin ajoittain yllättävänkin avonaista alakertaa vastaan ei pitäisi olla paikoista puutetta. Vegasilla on muun muassa Max Paciorettyn ja Mark Stonen loukkaantumisista huolimatta hyökkäyspään osaamista aivan riittävästi Minnesotan kurittamiseen. Maalijuhlat on valmiina alkamaan. Lapulle isketään yli 6,5 maalia jatkoaika ja voittolaukaukset mukaan lukien, eli myös tasatulos 3-3 tuo vedon maaliin.

10 euroa pelirahaa