la 25.05. klo 18:30

Mjällby - Djurgården

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Djurgårdenin puolustus hirmuiskussa – vähämaalinen ilta luvassa!

Ruotsin Allsvenskanissa kamppaillaan lauantaina kaksi matsia ja tällä kerralla katseet kääntyy illan myöhäisempään kohtaamiseen Mjällbyn sekä Djurgårdenin välillä. Molemmat joukkueet on pelannut tuloksellisesti vahvan alkukauden, mutta Djurgården on kiistatta vahvempi joukkue ja ansaitsee vieraissakin ennakkosuosikin aseman. Peli-ideaa ei kuitenkaan haeta voittajasta, vaan nyt tutkaillaan maalimääriä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi depobonari sekä 20€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Mjällby on kotiotteluissa viiden matsin jälkeen yhä tappioitta, mutta vieraissa on nähty heikompia esityksiä, kun tappiot on tullut esimerkiksi sarjanousijoille GAISille sekä Västerås SK:lle. Pelillinen taso Mjällbyllä on ollut kohtalainen, mutta pisteitä on kieltämättä kertynyt jokunen liikaa. Puolustuspelaaminen on ollut loistavalla tasolla, mutta jatkoa ajatellen on syytä olla varuillaan isäntien tehokkuuden kanssa, sillä 17 tehdystä maalista huolimatta maalipaikkojen luominen ei ole kuulunut joukkueen vahvuuksiin. Alakerran poissaolohuolet on takanapäin, sillä Colin Rösler, Rasmus Wikström sekä Tom Pettersson ovat kaikki taas pelikunnossa.

Djurgården Fotboll

@DIF_Fotboll
5️⃣ raka hållna nollor i Allsvenskan! 🧱


Malmön ylivoima on alkukaudesta vienyt suurimman huomion, mutta Djurgården on tullut hyvänä kakkosena niin pisteissä, kuin myös pelillisen tason osalta. Allsvenskanissa alla on nyt viisi peräkkäistä voittoa ilman yhtään päästettyä maalia – vastassa on ollut osittain heikompia joukkueita, mutta vieraiden puolustuksen voidaan sanoa olevan tällä hetkellä timanttisessa kunnossa. Alakerrasta kolme edellistä ottelua sivussa olleen Marcus Danielsonin lisäksi keskikentältä Rasmus Schuller on ollut poissa jo pidempään.

Alle 2,5 maalille tarjotut kertoimet maistuu Uhmapelaajille erittäin hyvin. Matsista on vaikea odottaa erityisen räiskyvää futista, vaan todennäköisesti luvassa on tasaväkinen vääntö jossa huippupaikat jää vähiin. Molemmat joukkueet on viimeistellyt yli odottamien, mutta ainakaan Mjällby tuskin pystyy kauaa pitämään yllä nykyistä maalivirettä.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Mjällby-Djurgården alle 2,5 maalia haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.