Allsvenskan su 30.07. klo 16:00

Mjällby - Djurgården

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Djurgårdenin on aika taas herätä – onko Mjällbyn maalitehtailu vihdoin ohi?

Sunnuntaina Allsvenskanissa päivän ensimmäisten otteluiden joukossa käydään mittelö Mjällbyn ja Djurgårdenin välillä. Djurgården on kiistatta joukkueista laadukkaampi ja vieraissakin ennakkosuosikki, mutta vieraat pelasi viikolla Luzernia vastaan häviten lukemin 1-2, eli rasituksen lisäksi Djurgårdenin on hieman mietittävä jo tulevan viikon matsia. Peli-idean osalta katseet käännetään maalimäärien suuntaan.

*Tsekkaa tästä heinäkuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Mjällby on takonut viime aikoina kelvollista tulosta, kun Allsvenskanissa viimeisistä neljästä ottelusta se on hävinnyt vain yhden ja mukaan mahtuu iso ryöstöretki Malmön vieraana. Maaleja on nähty myös totuttua enemmän, mutta jälleen kyseessä on astetta kovempi haaste, sillä vieraat on nimenomaan puolustussuuntaan ollut yksi sarjan parhaista joukkueista. Poissaolijoista mainittakoon jo tovin sivussa ollut Alexander Johansson ja uusimpana sivussa on Noah Eile.

Djurgården Fotboll

@DIF_Fotboll
Förlust i första matchen. Retur på torsdag i Schweiz

Matchrapport på DIF.se


Djurgården ehti harjoitusottelu mukaan luettuna pelaamaan peräti yhdeksän matsia ilman tappioita, mutta viime kierroksella kärkipaikkaa pitävä Elfsborg takoi 0-4 lukemat taululle. Djurgårdenin kohdalla voidaan kuitenkin puhua puhtaasti ohipelistä, sillä isossa kuvassa vieraat on pystynyt juurikin puolustuspäässä haastamaan aivan sarjan parhaat joukkueet. Vieraiden leiristä näillä näkymin ainakin Rasmus Schüller on sivussa keskikentältä ja hyökkäyspäässä on Haris Radetinacin kokoinen aukko täytettävänä.

Voittajaa veikatessa Uhmapelaajat on pitkälti markkinan kanssa samaa mieltä, mutta parhaat tarjoukset löytyy tällä kerralla vähämaalisuuden kautta. Mjällby ei aivan niin runsasmaalinen joukkue ole mitä pari edellistä ottelua antaa ymmärtää ja vastaavasti vieraiden vahvuudet on löytynyt puolustuksesta. Lapulle otetaan alle 2,5 maalia – Eilen poissaolo toki on miinus isäntien alakertaan, joten pidetään panoksen kanssa maltti mukana.