ke 29.05. klo 20:00

Mjällby - Häcken

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Häckenin hyökkäys rullaa, mutta puolustus on hakoteillä – palaako Mjällby voittokantaan?

Allsvenskanissa käydään keskiviikkona yksi matsi, kun sijoilta 5. ja 6. löytyvät Mjällby sekä Häcken ottavat yhteen. Molemmat pelasi edellisen ottelunsa lauantaina, joten rasitus voi vielä hieman painaa ja myös pientä kierrätystä voi olla luvassa. Kauteen lähdettäessä Häcken oli voimasuhteissa selvästi edellä, mutta nyt tilanne on edennyt siihen pisteeseen, että kotiviheriöllä Mjällby on kiistatta suosikki.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Mjällby on hyvän jakson jälkeen kokenut kaksi peräkkäistä tappiota Göteborgia sekä Djurgårdenia vastaan. Göteborgin vieraana tasainen vääntö kääntyi lopulta 1-0 tappioksi ja Djurgården puolestaan haki täysin ansaitun voiton lukemin 1-3. Mjällby oli askeleen perässä eikä se pystynyt pitämään ensimmäisellä jaksolla Djurgårdenin nuorta lupausta Lucas Bergvallia kurissa. Kokoonpanotilanne pitäisi olla alustavasti hyvä molemmissa leireissä eikä avauksen pelaajia ole sivussa ainakaan loukkaantumisten vuoksi.

Mjällby AIF

@MjallbyAIFs
😔 | Förlust mot @DIF_Fotboll hemma på Strandvallen.

#MjällbyAIF #Allsvenskan2024

Häcken kuuluu tällä hetkellä isäntien kanssa sarjan ylempään keskikastiin ja rosteri on sen verran laadukas että nousu taistelemaan top3 sijoista on ihan realistinen, mutta esitysten pitää parantua nopeasti. Häckenin hyökkäyspelaaminen on ollut hyvällä tasolla, mutta puolustus on aivan liian usein hakoteillä. Toissa kierroksella tullut 2-2 tasapeli Malmöta vastaan oli hyvä näyte mihin vieraat parhaimmillaan pystyy, mutta vastaavasti tappiot GAISille ja varsinkin Halmstadille olivat melko ala-arvoisia esityksiä.

BK Häcken

@bkhackenofcl
Tung förlust i dagens derby

#bkhäcken

Tällä kerralla pelivalinnaksi päätyy Mjällbyn onnistuminen maalinteossa vähintään kahdesti. Mjällby ei ole hyökkäyssuuntaan ollut erityisen tuottelias, mutta viimeistely on sujunut erittäin hyvin. Sen lisäksi iso tekijä on Häckenin ajoittain erittäin epävarma puolustus – vieraat hyökkää parhaimmillaan erittäin laadukkaasti, mutta omalla alueella pakka ei pysy riittävän tiiviinä.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.