Allsvenskan ma 03.07. klo 20:00

Mjällby - Kalmar

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vahvasti puolustavat joukkueet vastakkain – Mjällbyn umpisurkea hyökkäys pitää maalit vähissä!

Maanantaina Allsvenskania pelataan kahden ottelun verran ja lähtökohtaisesti vähemmän viihdyttävä matsi käydään Mjällbyn ja Kalmarin välillä. Kyseessä on nimittäin erittäin vähämaalinen parivaljakko. Mjällby on otteluun niukka suosikki, mutta isäntien maalinteko-ongelmat ei houkuttele laittamaan rahoja kotivoiton suuntaan. Kalmar puolestaan ei ole pelillisesti ollut niin vahva mitä viimeaikainen tuloskunto antaa ymmärtää, joten pelivalinnan osalta katseet käännetään mieluummin maalimäärien suuntaan.

*Lue vihje loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

Mjällby on 12 ottelusta kerännyt 15 pistettä. Isäntien puolustuspelaaminen on ollut hyvällä tasolla ja pitkälti sen ansiosta joukkue on onnistunut välttämään häntäpään sijoitukset. Sen sijaan hyökkäyspäähän Mjällbyn on löydettävä parannuskeinot nopeasti. Tehtyjä maaleja on vain yhdeksän eikä maaliodottamat kovinkaan paljoa paremmalla tasolla ole. Maalipaikkojen luomisen suhteen Mjällby on aivan liian paljon erikoistilanteiden varassa.

Scandinavian Scout

@Nor_ball
Allsvenskan🇸🇪 • 2023

📊% of xG:

Kalmar komeilee sarjataulukossa neljäntenä kerättyään 21 pistettä 12 ottelusta. Maaliodottamiin nähden vieraat on kuitenkin ylisuorittanut, joten todennäköisesti sijoitus tulee putoamaan kauden edetessä. Puolustuspäässä on ollut Kalmarin vahvuus ja sitä sen on oltava myös jatkossa, sillä vaikka 17 tehtyä maalia on kelvollinen saldo, on viimeistely ollut maalipaikkoihin nähden odotettua paremmalla tasolla. Iso kiitos kuuluu Mileta Rajovicille, joka on ollut joukkueen paras maalintekijä seitsemällä osumalla.

Scandinavian Scout

@Nor_ball
Allsvenskan🇸🇪 • 2023

📊% of teams xG:

Vähämaalinen ottelu on odotuksissa ja peli-ideaksi otetaan maltillinen kokeilu alle 1,5 maalille. Molemmat joukkueet osaavat pitää vastustajan maalipaikat vähissä ja lisäksi hyökkäyssuuntaan Mjällbyllä ei ole paljoakaan annettavaa. Kalmarin maalisaldo toki on suurempi, mutta maalipaikkojen luomisessa vieraat ei lopulta erityisen vahvoja ole. Myös 0-0 tulokselle voi minimaalisen yrityksen antaa.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Mjällby – Kalmar alle 1,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Mjällby – Kalmar alle 1,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 67,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.