League One su 08.05. klo 20:30

MK Dons - Wycombe

Maaleja nousukarsinnassa!

MK Dons ja Wycombe pelaavat toisen osaottelun pääsystä League Onen nousufinaaliin. Ensimmäinen ottelu päättyi Wycomben kahden maalin voittoon, ja tällaisesta sillasta nouseminen ei ole aivan jokapäiväistä nousukarsinnoissa. MK Donsilla on siis kova haaste edessään, eikä se tule todellakaan jarruttelemaan tässä ottelussa.

Dons aloitti ensimmäisen ottelun todella pirteästi, ja vielä puolen tunnin kohdalla kaikki näytti hyvältä. Jakson loppupuolella Wycombe meni kuitenkin johtoon. Lisää lunta tupaan tuli toisella jaksolla, kun Josh McEachran otti kaksi keltaista korttia muutaman minuutin välein, ja lensi pihalle. Keskikenttäpelaaja huilaa toisen ottelun pelikiellon vuoksi. Tämä oli lopullinen isku Donsille, joka ei näyttänyt ottelussa niin huonolta kuin lukemat antavat ymmärtää.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

 

Wycombe osasi hyödyntää miesylivoiman, ja Burnleystäkin tuttu maalitykki Sam Vokes tekaisi ottelun toisen maalin. Wycomben kokenut joukkue osannee ottaa johtoaseman henkisesti oikein, mutta ihan peruuttelemalla ei välttämättä ottelusta tule hyvä. MK Dons jäi suorasta noususta vain pisteen, ja laatujoukkue on ärsytettynä kotonaan vaarallinen.

Tästä voisi odottaa avointa peliä, ja maaleista ei pidä olla yllättynyt. Dinaarit lähtevät tällä kertaa overille, ja iltamatsista voinee odottaa viihdyttävää. Topit tulevat TurboVegasilta, joten uppoudu aladivarifutikseen, ja nouki samalla tarjous pois kuljeksimasta!

10 euroa pelirahaa