MLB su 29.07. klo 02:10

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MLB: Atlanta Braves – Los Angeles Dodgers | Kotijoukkueen puolustus kohtaa tuhoa tehneen lyöntijoukkueen. Kuka juhlii lopussa?

Tänään Atlantan SunTrust areenalla, National Leaguen ottelussa kohtaavat kotijoukkue Atlanta Braves, joka majailee Itäisen divisioona toisella sijalla (.540). Vastaan asettuu Los Angeles Dodgers (.558), joka aloitti kauden todella huonosti, mutta on sittemmin parantanut otteitaan ja noussut jo Läntisen divisioonan kärkeen.
Dodgersin startteri vasuri Alex Wood (6-5, 3.87 ERA) on pelannut hyvä kauden, kun on pysynyt kunnossa. Muut joukkueen syöttäjät on kärsinyt enemmän tai vähemmän loukkaantumisista. Hän on pelannut 5-0 viimeisissä seitsemässä startissaan, 2.95 ERA:lla. Woodin heikkous on syötön nopeudessa. Se on huomattavasti hitaampi, kuin sarjan kärkiheittäjillä. Siksi hän käyttääkin nykyään vähemmän four seam fastballia ja nykyään on tullut rinnalle sinker ja slider, joista sinker on pääsyöttö. Se onkin nopeudeltaan samaa luokkaa, kuin four seam fastball. Sinker on lyöjille se pahin mahdollinen ja osuessaan ruutuun, on vaikea osuttava. Mutta, samalla todella vaikea hallittava. Huonona päivänä hän antaa liikaa vääriä syöttöjä. Braves osuu hyvin laakasyöttöihin, joten hidas syöttö saattaa näkyä virheinä, jotka johtaa kotijoukkueen juoksuihin.
Braves tuo kummulle vasuri Max Friedin (1-3, 3.92), joka palaa tänään Majoriin, oltuaan 10 päivää alasarjassa, loukattuaan sormensa. Rakko vaivasi pitkään ja lopulta teki avohaavan sormeen. Tänään nähdään, vaikuttaako vamma vielä kierteen tekemiseen. Friedin ykkössyöttö on four seam fastball, joka on tehokkaampi kuin monella muulla syöttäjällä. Kakkossyöttö curve ball myöskin on tarkka, mutta hidas. Dodgers onkin kärkijoukkueita osumaan kierresyöttöihin, joten kunnareita on odotettavissa.
Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset tällä kaudella on Dodgersin hyväksi 4-1. Dodgers on tehnyt näissä melkein 6 juoksua / ottelu keskiarvolla (5.8), Atlantan 2.6:tta vastaan. Dodgerssin lyöntiteho onkin tänään avainasemassa. Saako Fried pidettyä pesät puhtaana ja estettyä vastustajan tehokkaat linjalyönnit. Myöskin lyöntipelissä on parantamisen varaa. Dodgers on viime kausina ollut todella vahva, kauden jälkimmäisellä jaksolla. Kokenut joukkue tietää, että pelit alkaa vasta nyt. Alkukauden rämpiminen johtui osittain loukkaantumisista, mutta jokainen pelaaja on nostanut tasoaan. Tänään tuo taso pitää säilyttää, mieliäkseen pitämään divisioonan johtopaikan.
Pelivalintamme tänään perustuu nimenomaan Dodgerssin lyöntivoimaan ja pieneen syöttäjäetuun. Dodgers teki treidausta siirtoikkunan ollessa auki ja haali joukkoonsa lisää tulivoimaa. Oriolesista saapui Manny Machado, joka oli joukkueensa ylivoimaisesti paras lyöjä. Esimerkkinä hänen tehonsa Bravesia vastaan on 1.098 OPS. Dodgers ML antaa kertoimen 1.77. Toinen peli on Dodgers Joukkuejuoksut yhteensä yli 4.5 1.89. Joukkueen juoksuvoima on sitä luokkaa, että 6-7 juoksua ei ole ollenkaan mahdotonta, kun vastassa on sormivammastaan parantunut Fried. Saattaa olla, että hän on rajoitetuilla syöttömäärillä matkassa ja aikainen bullpen sopii vieraille erittäin hyvin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ