ke 01.08. klo 02:10

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MLB: Boston Red Sox – Philadelphia Phillies | Pystyykö vieraat pistämään kampoihin sarjakärjelle?

Tänään nähdään Bostonin Fenway Parkilla, Non-Division ottelu, kun American Leaguen ykkönen Boston Red Sox kohtaa National Leaguen nelosen, Philadelphia Philliesin. Red Soxilla on yksi liigan pelätyin ja tehokkain lyöntijoukkue. Se johtaa plus-miinus-tilastoa +178:lla juoksulla. Phillies on antanut enemmän juoksuja, mutta tänään he luottavat syöttövoimaan.
Vierasjoukkue siis laittaa kummulle oikeakätisen Jake Arrietan (8-6, 3.45 ERA / 1.26 WHIP), joka on ollut voittamaton, viimeisessä viidessä startissaan. Hän on ollut vuosia liigan eliittiä, pieniä notkahduksia lukuunottamatta, joita esiintyy kaikilla. Mikä tärkeintä, hän on saanut olla terve. Hänen luottosyöttönsä sinker ja slider ovat vaikeita osuttavia, mutta tänään hänen pitää olla erityisen varovainen, kotijoukkueen voimalyöjien kanssa.
Kotijoukkueelta aloittaa southpaw Drew Pomeranz (1-4, 6.91 ERA / 1.82 WHIP). Hän on ollut tällä kaudella erittäin surkea. Hän on antanut lähes 5 vapaataivalta, yhdeksää syöttövuoroa kohden. Hänen hidas ykkössyöttönsä four seam-fastball ja kakkossyöttö knuckle-curve ball on ollut tällä kaudella järjettömän surkeita. Vastustaja on osunut niihin lähes .500 SLG ja varsinkin Phillies osuu fast balliin ihailtavan tehokkaasti. Syöttötarkkuus on kamala ja siitä kertoo korkeat WHIP- ja WALK-tilastot. Myös BABIB, joka määrää pesällepääsyä, on liigan huonoimpia .362.
Ei voi olla huomaamatta, että Pomeranz on ollut kotonaan luvattoman huono. Vaikka Phillies ei ole parhaimmillaan vasurisyöttäjiä vastaan, on tänään luja luotto siihen, että hitaaseen syöttöön osutaan reilusti. Vastaavasti Red Sox ei ole ollut Arrietaa vastaan mitenkään erityinen. Arrieta on keskiarvoa paremmin syöttänyt Bostonia vastaan. Ja, kun tänään Bostonilta puuttuu huilivuoron takia yksi liigan ylivoimaisin teholyöjä, Mookie Betts, on Arrietan mahdollisuus pitää Boston vähissä juoksuissa, suuri.
Pelivalintamme on tänään perustuu puhtaasti syöttäjien epätasapainoon ja luotamme siihen, että kotijoukkueen Pomeranz hoitaa tonttinsa huonommin, kuin vastustaja. Phillies ensimmäinen 5 vuoroparia ML ja Phillies Team Total over 4.5 lähtevät lapulle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ