MLB la 09.06. klo 02:10

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MLB: Cincinnati Reds – St Louis Cardinals | Jatkuuko Cardinalsin keskinäisten otteluiden voittoputki?

Tänään lauteille otetaan National Leaguen ja Keskisen Divisioonan ottelu, jossa peränpitäjä Cincinnati Reds 22-41 (L10 3-7) saa vastaansa St Louis Cardinalsin 33-27 (L10 5-5), joka jahtaa kärkisijoja omassa lohkossaan. Cardinals on vienyt KAIKKI viimeisestä kymmenestä keskinäisistä kohtaamisista ja tänään sitä asettuu rikkomaan Redsin Startteri Matt Harvey (ERA 5.79 WHIP 1.42)

Harvey on W-L 1-4 saldollaan vaihtoi joukkuetta kesken kauden, kun siirtyi NY Metsistä toukokuussa Cincinnatiin. Viime kausi oli uran heikoimpia ja välttääkseen farmisarjat, hän teki tammikuussa sopimuksen, jossa annettiin siirtomahdollisuus kesken kauden. Nyt uudessa joukkueessaan, ei ole otteet juurikaan parantuneet. Ykkössyöttö, kova laaka on menettänyt tarkkuuttaan, joka näkyy walkkimäärissä. Lisäksi strikeouteja tulee harvaseltaan.

Cardinalsin aloitava syöttäjä Luke Weaver W-L 3-5 omaa myös kovan laakasyötön ykkössyöttönään, mutta se on tehokkaampi polttamaan lyöjiä pesälle ja BB/K-ratio tehokkaampi, kuin vastustajallaan.

Joukkueena Cardinals on laadukkaampi joukkue lyöjissä, mutta Redsin viimeaikainen vire on ollut parempaa. Silti Cardinalsin Bullpen on askeleen edellä ja kuormittunut tasaisesti. Reds on käyttänyt viimeisissä peleissään liikaa lopettajaansa Cody Allenia, joka ei tänään siis clousaa. Tähän peliin on ehdottomasti pelattava Cardinalsin suoraa voittoa, sekä tasoituksella.