MLB la 26.05. klo 02:10

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MLB: Cleveland Indians – Houston Astros | Maistuvat haut kiinni yöltä

Tänään pelataan American Leaguen huippuottelu Cleveland Indiansin (L10 5-5) ja Houston Astrosin (L10 8-2) välillä. Vierailijajoukkue Houston on ollut kuuma viime aikoina. Nyt tulikokeeseen joutuvat kaksi huippusyöttäjää, kun he kohtaavat agressiiviset lyöntijoukkueet.
Kotijoukkueen startteri Corey Kluber (ERA 2.36/WHIP 0.84) kohtaa huippukuntoisen lyöntijoukkueen, mutta Kluberin tilastot annetuissa vapaataipaleissa 1.24BB/9 ja pesälle päässeen juoksijan polttamisessa STRAND% 84% ovat liigan kärkiluokkaa. Montaa juoksua ei pääse syntymään kerrallaan.
Vierasjoukkueen startteri Dallas Keuchel (ERA 3.43/WHIP 1.14) ei ole viime vuoden vireessä. Ongelmia on syntynyt syötön muuttamisessa. Viime kaudelta tuttu sinker on jäänyt vähemmälle ja mukaan tullut slider aiheuttaa ongelmia. Nopeutta on liian vähän, ja strikeoutteja syntyy vähemmän kuin ennen. Ongelmia lisää se, että Indiansin lyöjät osuu huippuhyvin (.512) sinkeriin, jolloin Keuchelin on vaikea luottaa täysin, tuttuun syöttöönsä.
Cleveland pystyy kotiyleisön edessä ja Kluberin johdolla pelaamaan 6-7 sisävuoroa vähäjuoksuista ulkovuoroa ja vierasjoukkue Houston vieraissa on koko liigan vähiten juoksuja päästävä joukkue. Lisäksi Houstonin bullpen on liigan kovimpia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ