to 21.06. klo 03:40

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MLB: Colorado Rockies – New York Mets | Nähdäänkö tänään ennätysmäärä juoksuja

Tänään Coors Fieldillä kohtaa kaksi National Leaguen häntäpäässä olevaa joukkuetta, Kotijoukkue Colorado Rockies haastaa vierailija New York Metsin. Yhtenäistä joukkueiden tilastoissa on päästettyjen juoksujen määrä. Molemmat ovat pahasti miinuksella ja molempien joukkueiden bullpen vuotaa pahasti. Vierasjoukkue Mets sijalla 26. ja kotijoukkue Rockies sarjan hännänpitäjänä. Sekä ERA että lyöjien osumakeskiarvo on huomattavan korkeat relievereillä ja Coors Field on tunnetusti lyöjästadion ja kunnarimyönteinen.

Vierailijoiden startteri Seth Lugo ERA 2.45 WHIP 0.95 saldo 2-2 on varsinaisesti relieveri ja nostettu toukokuun lopussa aloittavien syöttäjien joukkoon, loukkaantumisten myötä. Hän ei ole tottunut syöttämään montaa sisävuoroa, joten hän on koko uransa hionut syöttöänsä vain lyhyempiin syöttöjaksoihin. Lisäksi hänen luottama, hidas kierresyöttö palvelee kotijoukkuetta. Rockies on kärkijoukkueita slugging-tilastoissa kierresyöttöihin.

Kotijoukkueen aloittava syöttäjä Chad Bettis ERA 4.65 WHIP 1.29 on hieman huonommasta juoksukeskiarvostaan huolimatta saanut lyöntitukea joukkueeltaan ja on 5-1 tilastoissa tältä kaudelta. Mutta tilastoissa kauden kotisaldo on edelleen 0-0, viiden kotipelin jälkeen, joten hän hakee tänään sitä ensimmäistä kotivoittoaan. Nyt siihen on mahdollisuus, kun ennakkoasetelmassa, vastustajan syöttäjä vaihtunee aikaisemmin ja bullpen antaa juoksuja.

Tähän otteluun peliajatus löytyy nimenomaan korkeista juoksumääristä ja pelivalintamme on kotijoukkueen juoksumäärä yli 5.5 juoksua. Toisena kohteena pelaamme Rockies ML ensimmäiset 5 sisävuoroa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa