ti 19.06. klo 02:05

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MLB: Philadelphia Phillies – St Louis Cardinals | Nähdäänkö syöttäjien taisto vai löytyykö tänään tulivoimaa?

Tänään on tulessa National Leaguen joukkueet Philadelphia Phillies ja St Louis Cardinals. Joukkueet taistelevat tasapisteissä sijoituksista kärkipäässä. Molemmat ovat pelanneet vaihtelevasti viime aikoina ja saldot ovatkin molemmilla joukkueilla 5-5, viimeisen kymmenen pelin osalta.
Vierasjoukkue Cardinals vältti eilen kotonaan sweeppauksen Chicago Cubsia vastaan, häviten ensin molemmat aikaisemmat kohtaamiset. Tästä on hyvä jatkaa vieraskiertueelle ja kolmen ottelun mittaiseen sarjaan. Vierassaldo joukkueella on 16-14 tällä kaudella.
Kotijoukkue Phillies voitti edellisen sarjan, MIlwaukee Brewersin vieraana voitoin 2-1. Nyt saa aloittaa kotonaan, jossa joukkue on pelannut tällä kaudella varsin mukavasti saldolla 22-12.
Cardinalsin aloittava syöttäjä Miles Mikolas ERA 2.43 WHIP 0.96 Hän on vähemmän tunnettu syöttäjä MLB:ssä, vietettyään 3 kautta Japanin liigassa, kovilla tehoilla. Monipuolisena syöttäjänä tunnetun Mikolasin slider on tappavan tehokas ja arsenaali laaja. Hänen vahvuutensa on syöttötarkkuudessa. Alle yhden WHIP on todella kova, eikä vapaataipaleita synny. Hän ei ole myöskään koskaan kohdannut Philliesin lyöjiä, joten pieni etu on syöttäjällä. Philadelphia on liigan häntäpäässä, mitä tulee slider-syöttöihin osumisessa.
Philliesin startteri Nick Pivetta ERA 4.25 WHIP 1.24 on nuoresta iästä huolimatta saanut vakiinnutettua paikan aloittavana startterina. Hän luottaa syötöissään Four-Seameriin, joka on nopea, mutta hieman syöttö kärsii epätarkkuudesta ja se näkyy pesälle pääsyissä ja vapaataipaleissa.
Molempien joukkueiden Bullpenit, eli vaihtopenkkisyöttäjät, eivät ole onnistuneet tällä kaudella. Phillies (21.) ja Cardinals (24.) on antanut liikaa osumia ja juoksuja. Myös kunnareita on tullut National Leaguen keskiarvoa enemmän. Pelinä tänään luotamme Mikolasin vahvaan ja varmaan syöttöpeliin. Cardinalsin ulkokenttäpeli toimii kyllä, joten vahvan syöttäjän esitykset riittää tänään voittoon ja lyöntitukea joukkue antaa riittävästi.
Pelivalinnat: Kuitenkin on pieni huoli relievereiden korkeasta blown save prosentista, joten pelaamme ainoastaan ensimmäisen viiden vuoroparin tulosta. Silloin aloittava syöttäjä korostuu pelkästään ja se etu on vierailla. Toiseen kohteeseen otetaan kokeiluun syöttäjien vahva aloitus ja ensimmäinen sisävuoro meneekin, ilman juoksuja. Tasapeliä siis siihen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ