MLB la 18.08. klo 03:15

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MLB: St Louis Cardinals – Milwaukee Brewers | Panokset Wild Card-paikoista kasvaa

Tänään nähdään kahden National Leaguen, Keskisen Divisioonan joukkueiden välinen kiihkeä kohtaaminen, kun vastakkain asettuu St Louis Cardinals ja Milwaukee Brewers. Molemmat joukkueet jahtaavat samoja Wild Card-paikkoja. Kotijoukkue Cardinals on hyvässä nosteessa ja voittanut 8 peliä kymmenestä viimeisestä. Vierailija Brewers ei ole ihan parhaimpaan vireeseen yltänyt. Ainoastaan 4 voittoa viimeisessä kymmenessä ottelussaan.
Cardinals laittaa kummulle oikeakätisen Jack Flahertyn (6-6, 3.22 / 1.08 WHIP). Hän on liigan eliittiä saamaan strike outeja lyöjille, kiitos erinomaisten syöttöarsenaalin. Hänen nopea four seam-fastball ja sinker lähtee samalla tavalla, mutta sinker sukeltaa juuri ennen syöttölautasta ja aiheuttaa todella paljon huteja, kun se on vaikea ennakoitava. Tämän ansiosta myös moni osuma jää kentän etuosaan ja niillä ei päästä etenemään liiemmin. Kuitenkin sinker ja kolmas lempisyöttö slider voivat niiden vaativuuden takia jäädä liian ulos boksista ja walkkeja saattaa syntyä, jos lyöjät ovat valveutuneita odottamaan loppuun saakka.
Brewersin oikeakätinen, tämän kauden tulokas Freddy Peralta (5-3, 4.47 ERA / 1.19 WHIP) aloittaa vieraiden syöttäjänä. Hänen edellinen pelinsä oli hieman heikohko. Hän antoi Atlantaa vastaan seitsemän osumaa ja yhtä monta ansaittua juoksua. Hän syöttikin vain 3 sisävuoroa, kunnes syöttövalmentaja Johnson sai tarpeekseen. Edellisissä peleissä on tullut liikaa hissiliikettä. Muutaman hyvän pelin jälkeen on tullut romahtaminen. Paikan vakiinnuttaminen rotaatiossa on luonut paineita nuoren syöttäjän tekemiseen ja siihen tarvitaan parannusta. Hän luottaa todella paljon nopeaan laakasyöttöön, eikä hirveästi käytä muita kuin curve ballia sen lisäksi. Ongelmaksi muodostuu se, kun ne kovat syötöt ohjautuu boksin keskelle. Tämä viittaa suoraan epävarmuuteen ja walkkien välttelemiseen. Kun hän uskaltaa turvautua muihin syöttöihin, hän saa kuitenkin hyvin strike outeja.
Tänään hänen olisi syytä keksiä jotain uutta, ennalta-arvattavien fast ballien rinnalle, sillä kotijoukkueen lyönti on ollut hurjaa. Cardinals nimittäin on viimeisen 2 viikon tilastoissa kärkipaikalla osumakeskiarvoissa .292 tilastolla ja toisena .857 SLG. Vierailijoidenkin tilastot ovat varsin hyvät .276/.800, mutta heidän viimeisimmät pelinsä ovat kaatuneet syöttöpeliin ja varsinkin relievereihin. Alkukauden parhaimpia bullpenejä ollut joukkue, on alkanut menettää otettaan pelaajamenetyksien kautta.
Tähän otteluun parhaat lähtökohdat löytyykin kotijoukkueen loistavasta vireestä ja syöttäjäedusta. Kotijoukkueen useamman juoksun voittoa emme uskalla ottaa, vaan tyydymme suoraan Moneyline kotivoittoon. Toiseksi kohteeksi pelaamme myöskin kotijoukkuetta ja puolikasta ottelua. Ensimmäiset 5 sisävuoroa Cardinals ML maistuu maukkaalta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ