MM-karsinnat to 28.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MM- karsinnat jatkuvat | poskettomia kertoimia tarjolla

Slovenia- Espanja
Lohko A:n kärkikamppailu, jossa Espanja johtaa lohkoa puhtaalla pelillä ja todennäköisesti voittaa myös lohkon ilman tappioita. Harjoituspelejä joukkue ei ole pelannut, kuten ei Sloveniakaan, mutta harvemmin Euroopan huippumaiden niitä tarvitseekaan pelata. Luvassa kuitenkin on karsintojen mielenkiintoisimpia pelejä, kun molemilla joukkueilla on taitoa joukkueissan erittäin paljon. Odotettavissa on hyvin tapahtumarikas sekä tasainen ottelu, eikä yllättäisi, vaikka nähtäisiin kunnon pistejuhlia.
Molemmilla mukana ykkösmiehistö, jotka koostuvat pääasiassa Euroopassa pelaavista pelaajista. Toki NBA- avut ovat mukana. Sloveniaa ei pidä missään nimessä aliarvioida onhan joukkue hallitseva Euroopan mestari. Espanja tästä hyvin todennäköisesti ottaa voiton, mutta kuinka suuri numeroisena on toinen asia.
Italia – Kroatia alkaa klo 21.45
Italia johtaa lohko D:ssä ja Kroatia lohkon jumbona, joten on aivan käsittämätöntä miten Italia on voitu asettaa kotonaan noin suureksi altavastaajaksi, kun Coolbet tarjoaa mielettömän 3.85 kertoimeimen ja +6 tasoitusta. Voisin olettaa, että kierrätystä pelaajistossa on jonkin verran. Ei Kroatia huono maa ole missään nimessä, ja heillä on paljon huippupelaajia kovissa liigoissa Euroopassa sekä NBA:ssa.
Italia ei varmasti lähde peruuttelemaan ja +6.5 on mielestäni selvästi isompi tasoitus kuin pitäisi. Oikea olisi jossain +3.5, joten tämä kelpaa enemmän kuin hyvin peleihin, koska Italia haluaa säilyttää lohkovoittonsa , jotta jatkokarsinnat olisivat helpompia. Kroatia on ennakkosuosikki, mutta aivan liian suuri sellainen.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ