pe 29.06. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MM – karsinnat : Tsekki – Suomi | Ulvooko Susijengi jälleen?

Suomen karsinnat jatkuvat tänään Tsekkiä vastaan vieraspelillä josta Suomen pitäisi raapia voitto, jotta jatkokarsinnat helppottuisivat huomattavasti, koska kaikki ottelut huomioidaan ja jokainen voitto on tärkeä. Suomelle riittää jatkopaikkaan voittto Tsekeistä tänään tai Islannista maanantaina. Tsekki on aina ikävä vastustaja heidän tiukan puolustusken takia, mutta uskon, että Suomi löytää keinot murtautua sinne .
Tänään on ensimmäinen karsintapeli, kun Lauri Markkanen ja Sasu Salin ovat mukana kokoonpanossa ja heidän panosta tarvitaan tänään ja paljon. He ovat Suomen avainpelaajia, jotka pystyvät kannattelemaan Suomea vaikeinakin hetkinä. Lisäksi Suomella on tuttu runko, mitkä ovat pelanneet paljon maajoukkueessa yhdessä. Valitettavasti Petteri Koponen ei pelaa kuumeen takia.
Suomelta vaaditaan ehjää 40minuuttia, koska Tsekki osaa kyllä rankasta jos nukahtamisia tulee,mutta uskon, että Suomi pystyy pelaamaan ehjän ottelun ja varmistamaan jatkokarsintapaikan hienolla voitolla. Ottelusta tuskin tulee mitään pistejuhlia, vaan toinen hyvä peli-idea saadaan Tsekin pisteistä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ