su 30.12. klo 01:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MM–kisat U20: Slovakia – Suomi | Nuoret Leijonat jatkaa maalintekoharjoituksia – vastus kovenee, mutta on edelleen heikko

Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue kohtaa maailmanmestaruuskilpailujen kolmannessa ottelussaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Slovakian. Nuoret Leijonat on aloittanut taipaleensa kisoissa tappiolla ja voitolla. Joukkue lähtee otteluun huomattavana ennakkosuosikkina.
Onko Slovakialla mitään palaa?
Ei pitäisi olla Slovakialla saumoja lainkaan, mutta tällaisesta ottelusta ja kerroinasettelusta puhuttaessa herää usein kysymys, että löytyykö oikeasti järkevää pelattavaa lainkaan.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

MM-kilpailut ovat alkaneet osaltaan yllättävän vähämaalisina siihen nähden, millaisia maalikarkeloita juniorikisoissa on aiempina vuosina nähty. Onkin odotettavaa, että maalimäärät kasvavat hippasten edetessä.
Slovakia on aloittanut kilpailut odotetusti tappioilla USA:lle ja Ruotsille. Itse asiassa Slovakia on jossain määrin jopa ylittänyt odotukset, sillä USA-ottelu oli todella vähämaalinen ja tuloksen valossa tiukka taisto, joka päättyi 2–1-numeroihin, eikä Ruotsi-tappiokaan niin paha ollut kuin olisi oletettavissa ollut, sillä Ruotsi voitti ”vain” 5–2.
Molemmissa kamppailuissa Slovakia oli täysin mankelissa, mutta on jollain ilveellä onnistunut päästämään ainoastaan seitsemän maalia kahdessa ottelussaan.
Suomi harjoittelee maalintekoa toistamiseen
Pelattavia kertoimia löytyy kuin löytyykin tähän taistoon ja lähinnä niitä katsellaan korkeista maalimääristä. Suomi aloitti maalintekoharjoitukset ottelussa Kazakstania vastaan toissayönä, mutta vastustajana Venäjän junioriliigasta koostunut joukkue oli jopa todella heikkotasoiseen Slovakiaan nähden melkoinen pohjanoteeraus.
Slovakia on sinnitellyt kaksi kamppailua kohtalaisilla lukemilla ja ennustetaan, että enää näin ei tapahdu. Suomi menee kamppailussa menojaan. Kun maalille palaa avausottelussa loistanut Ukko-Pekka Luukkonen ja Nuoret Leijonat on saanut onnistumisia laajalla rintamalla, on itseluottamus riittävällä tasolla selkeästi heikomman Slovakian rökittämiseen.
Suomen kolmen maalin voitolle tarjotaan jopa siedettävää kerrointa, joten siihen tartutaan kiinni korkean maalimäärän ohella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ