pe 28.12. klo 05:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

MM-kisat U20: Suomi – Kazakstan | Nuorilla Leijonilla oiva paikka avata maalihanat kunnolla

Nuorten MM-kisat käynnistyivät eilen ja Suomi pelasi Ruotsia vastaan pelokkaan ja haluttoman näköisesti. Nuoret Leijonat kärsi länsinaapurille 1–2-tappion. Tänään vastaan luistelee Kazakstan, joten vastus kevenee huomattavan paljon. Ottelu käynnistyy aamuyöllä kello 05:30 Suomen aikaa.
Nuoret Leijonat oli vielä eilen kohmeessa – nyt vastaan luistelee kisojen heikoin joukkue Kazakstan, jonka luulisi kaatuvan selvästi
Viime yön ottelussa Ruotsia vastaan Suomen pelaamista leimasivat hölmöt jäähyt sekä hiukan ujon ja haluttoman näköinen kamppailupelaaminen. Ruotsi oli ottelussa vahvempi kaksinkamppailuissa sekä kiekollisessa pelaamisessa. Nyt edessä on kuitenkin aivan erilainen kamppailu.
Kazakstan koostuu lähinnä Venäjän MHL-liigassa pelaavista miehenaluista ja jotain joukkueen tasosta kertoo se, että heidän kokoonpanossaan ei ole ainuttakaan NHL:ään varattua pelaajaa. Viimeksi Kazakstan on pelannut tällä tasolla U20-otteluita kymmenen vuotta sitten, vuonna 2009. Kovin pitkää visiittiä tuskin on luvassa nytkään, sillä kevyt on joukkueen materiaali.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Ottelussa Kazakstania vastaan on varmaa, että Suomi pitää kiekkoa, luo paljon maalipaikkoja ja saa todennäköisesti pelata myös ylivoimaa ihan riittävästi. Ei olisi yllätys, jos ottelun päätteeksi taululla olisi rökälevoitto.
Pelitarjonnassa tasoitusvoitto näyttää ensivilkaisulta varsin suurelta, mutta sitä on tasoerokin. Eilisen tappion jälkeen Jussi Ahokkaan on tuskin kovin vaikeaa motivoida Nuoria Leijonia antamaan parastaan.
Eilen paras osa Suomea oli Kaapo Kakon johdolla Suomen kakkosketju. Tänään Rasmus Kuparin johtaman ykkösketjun on syytä saada onnistumisia ja sitä kautta itseluottamusta – paikkoja heille tulee. Eeli Tolvasen laukauksen painavuuden tietävät varmasti kaikki ja myös Tolvaselle toivoisi onnistumista, ettei maalien tekemisestä tule ”apinaa selkään”. Nashville-varauksen kohdalla odotukset ovat todella suuret.
Lähdetään siitä, että Suomi ottaa omansa ja takoo taululle tylyt lukemat, eikä Kazakstan pysty haastamaan Suomea oikeastaan millään osa-alueella. Toinen valintamme perustuu siihen faktaan, että Kazakstan ei maalipaikoilla juhlimaan pääse. Suomen nollapelillä tulevaan voittoon saadaan varsin maistuva kerroin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ