UHMAPELAAJAT ti 27.12. klo 20:00

MoDo - Västerås

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Sakari Salmisen joukkueella tukkoista! Häviääkö hurjassa 15 ottelun voittoputkessa liitävä sarjakärki enää koskaan?

Hurjassa voittoputkessa oleva MoDo palaa kotonaan Örnsköldsvikissä joulutauolta Västeråsia vastaan. Sarjakärki on ollut läpi kauden melkoinen pankki Allsvenskanissa ja tällä hetkellä on aiheellista kysyä, häviääkö se enää koskaan. Lokakuun lopussa alkanut voittoputki on kestänyt jo 15 ottelua – päätepysäkkiä ei ole näkyvissä. Västerås on alempaa keskikastia, eikä sille ole kotiinviemisiä sarjakärjen kotiluolasta tarjolla.

Esimerkiksi SaiPasta ja HIFK:sta tuttu David Bernhardt on MoDon paras pistemies (9+22=31), mutta tehomiehiä riittää reilusti. Koko sarjan pistepörssissä 20 parhaan joukkoon mahtuvat entisen Liiga-tykin lisäksi Pontus Näsén, kanadalaispelaajat Josh Dickinson sekä Riley Woods ja norjalainen Mikkel Aagaard. Voittoputkensa aikana peräti 14 pisteen eron toisena olevaan Djurgårdeniin repäissyt isäntä on tällä hetkellä hurjalla tasolla ja voisi periaatteessa tällä joukkueella pelata myös SHL:ää.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Västerås lähti todella alavireisenä joulutauolle otettuaan neljännen perättäisen tappionsa 1–5-kotitappiossa Björklöveniä vastaan. Vieraiden riveissä on yksi suomalaisittain erittäinkin tuttu pelaaja, kun Sakari Salminen luutii tätä nykyä Ruotsin kakkostasolla. Entinen Jokerien, HIFK:n ja Ässien hyökkääjä saa reilusti vastuuta Västeråsin ykköskentällisessä, mutta muun joukkueen tavoin meno on viime aikoina ollut tukkoista.

MoDo Hockey

@MoDo_Hockey
Vi tog ett snack med Mikkel Aagaard om hösten, kommande julfirande och hur hela hockeyresan började för hans del.

modohockey.se/artikel/47utal…

#Modose

MoDon maalilla loistavaa kautta pelaava Tampa Bay Lightningin entinen sopimuspelaaja Kristers Gudlevskis on varmasti noussut useiden eurooppalaisjoukkueiden kiikariin ensi kautta silmällä pitäen. 30-vuotias torjuja muistetaan parhaiten esimerkiksi huippuotteistaan Riian Dinamon sekä Latvian maajoukkueen veräjällä ja nyt mies vaikuttaisi pitkästä aikaa päässeen takaisin todelliseen huippuiskuun. Toki pitää tiedostaa, että mies pelaa myös Allsvenskanin keskitasoa selvästi vahvemman puolustuksen takana.

Pelivalinnaksi maistuu kotijoukkueen voitto vähintään kahdella maalilla (MoDo -1,5). Hurmiollinen meno ei ole osoittanut hyytymisen merkkejä ja joulukuussa ovat kaatuneet kärkipään Södertäljen lisäksi jo Kristianstad, AIK, Västerviks IK sekä Tingsryds AIF. On todella vaikeaa uskoa, että isännillä olisi mitään ongelmaa ottaa kotonaan rutiinivoittoa Västeråsista. Kohde tuoksahtaa kaikin puolin melko hyvälle ja jopa kerroin on kohtuullinen.

Heitä betsi UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – MoDo -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – MoDo -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 45€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.