ke 02.08. klo 20:00

Molde - HJK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hyökkää HJK! Molde hönkii päälle kuin yleinen syyttäjä, mutta kestääkö Klubi?

HJK:n taipaleelle Mestarien liigan karsinnoissa saadaan toivon mukaan jatkoa keskiviikkona, kun Toni ”Toke” Korkeakunnas vie Klubin Norjaan Molden vieraaksi. Ensimmäisessä osaottelussa HJK voitti 1-0 Topi Keskisen osumalla, mutta Molde on yhä iso suosikki etenemään jatkoon tästä parista – kotikertoimet pyörivät suoralle voitolle noin 1,20-tasolla.

*25 egen ilmaisveto tarjolla! Katso vihjeen lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Moldella pitäisi olla pitkälti paras kokoonpano jalkeilla keskiviikkona, joskin Magnus Grødemin tilanne on hieman epäselvä – keskikenttäpelaaja vaihdettiin viikonlopun liigapelissä joidenkin lähteiden mukaan loukkaantumisen takia, mutta tästä ei tarkempaa informaatiota ole Uhmapelaajien ajatushautomoon asti kantautunut.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Hymyjä ja keskittyneitä ilmeitä.💪

Tänään vedettiin viimeiset hiet Boltilla ennen tiistaista lentoa Norjaan. Keskiviikkona sitten iso peli Moldea vastaan.

📺 Peli näkyy HJK TV:stä ja kisakatsomo Boltilla.
👉hjk.fi/live

#HJK #Veikkausliiga #UCLfi


Klubilla maalissa avaa näillä näkymin Jesse Öst. Dejan Iliev loukkasi itseään viikonlopun SJK-voitossa ja Alex Ramula stunttasi komeasti. Valtteri Morén, Matti Peltola, Oliver Pettersson ja Aleksi Paananen koostavat näillä näkymin vieraiden sairastuvan. HJK:n uusista hankinnoista Kristopher Da Gracaa ei ole toistaiseksi lisätty HJK:n europelirosteriin.

HJK on ottanut Korkeakunnaksen alaisuudessa pieniä pelillisiä kehitysaskelia ja jatkopaikka on ilman muuta realismia. Nappimatsia tämä kuitenkin ilman muuta edellyttää Klubilta. Kertoimet ovat kyllä melko rankasti kallellaan Moldelle ja vastapeli tähän maistuu mukavasti. Otetaan HJK +1,5 lapulle kovalla kertoimella!

Ilmaisvetoa pukkaa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ HJK +1,5:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “HJK +1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 56,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.