Ligue 1 la 05.02. klo 22:00

Monaco - Lyon

Lyonin hyökkäyspelaaminen on surkeaa! Jos ihmeitä ei tapahdu, noutaja tulee nopeasti lauantaina

Lyonilla on suuria vaikeuksia hyökkäyskolmanneksella, mikä eskaloituu varsin matalana maaliodottamana. Joukkue on saanut seitsemästä edellisestä ottelustaan kuudessa aikaiseksi korkeintaan yhden osuman ja jäänyt kertaalleen nollille. Vain kahdesti tällä otannalla joukkue on yltänyt voittoon saakka. Tällä osastolla Monaco vie Lyonia kuin märkää rättiä ja se on myös syy, miksi isäntä on niin vahva ennakkosuosikki lauantaille.

Mitä poissaoloihin tulee, ne maksavat Lyonille entisestään juuri hyökkäyspäässä – sillä osa-alueella, jolla se on sakannut. Karl Toko Ekambi mättää maaleja tällä hetkellä Afrikassa, eikä siitä ole vieraille kauheasti apua. Pian Kamerun-tykki saapuu takaisin, mutta ennen sitä avut ovat vähissä. Lenny Pintor jatkaa sairastuvalla pitkäaikaisena toipilaana keskikenttämies Jeff Reine-Adelaiden tavoin ja Houssem Aouar on niin ikään sivussa. Alakerrasta puuttuu Jason Denayer. Tuore hankinta Romain Favre tuskin on pelikunnossa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Bruno Guimaraes lähti Newcastleen ja Tanguay Ndombele palasi Tottenhamista, mutta surkeasti menneen Englannin visiitin jälkeen miehestä on nykykunnossaan tuskin paljoa joukkuettaan auttamaan. Moussa Dembele on pelikunnossa ja Lyonin viimeaikaiset onnistumiset ovat osuneet vahvasti tälle. Hyökkääjäkonkari ei kuitenkaan yksinään pysty tekemään mitään ja ontuvan maalintekopelaamisen jatkumo ei olisi yllättys.

Monaco on vahvassa vireessä, eikä se osoita mitään hyytymisen merkkejä. Vaikka Benoit Badiashile, Myron Boadu sekä Djibril Sidibe ovat edelleen sivussa, on joukkue vahvoilla. Aleksandr Golovin on pitkästä aikaa pelikunnossa ja lupaava Aurelien Tchouameni säilyi joukkueessa siirtorajan yli. Koko sarjan paras maalintekijä Wissam Ben Yedder edustaa Lyonille jokseenkin tuntematonta aluetta tehtyään 13 täysosumaa kuluvalla kaudella.

Monaco on ollut viime aikoina melko vahva ryhmä ja se on ainoastaan pisteen vieraita perässä. Joukkueen hyökkääminen on parhaimmillaan häikäisevällä tasolla ja esimerkiksi kolmessa viimeisimmässä ottelussaan se on tehnyt Clermontin, Montpellierin sekä Lensin verkkoihin yhteensä 11 täysosumaa.

Pelivalintana eniten kiinnostaa kotivoitto (1X2). Monaco vakuuttaa luovuudellaan ja aggressiivisemmalla otteellaan. Isäntä on vahvasti aloitteellinen pallon kanssa ja tämä on puuttunut vierailta tyystin viime aikoina. Jos Lyon ei saa jostain kaivettua kulmahammasta esiin hyökkäyskolmanneksella, tulee noutaja nopeasti.

Iske betsi sisään Betivellä tästä! Uhmakas bookkerilöytö tarjoaa markkinoille kilpailukykyiset kertoimet, huippuhyvät tarjoukset sekä pikaiset kotiutukset. Kannattaa pistää testiin.

10 euroa pelirahaa