Bundesliiga la 12.02. klo 16:30

Mönchengladbach - Augsburg

Gladbachin ja Augsburgin välillä ei puolustuksella juhlita – huippupaikoilta ei tulla välttymään!

Kovin moni tuskin olisi uskonut, että 21 pelatun ottelun jälkeen Mönchengladbach olisi Augsburgia vain yhden pisteen erolla taistelemassa putoamista vastaa. Gladbach on kaikesta huolimatta joukkueista vahvempi ja selvä ennakkosuosikki, mutta ottelussa on ainekset kunnon sekasotkulle. Pisteitä molemmat tarvitsee, mutta puolustuspelaamiseen ei löydy minkäänlaista luottoa, joten maali-iloitteluun voidaan varautua.

Gladbach on edellisistä 10 kilpailullisesta ottelusta voittanut vain yhden – Bayern Münchenin. Ylöspäin paikkoja aukeaa usein ihan riittävästi, jotta voittamiseen olisi mahdollisuudet, mutta kerta toisensa jälkeen puolustus pettää. 10 ottelun otannalla Bundesliigasta löytyy vain 3 joukkuetta, jotka on päästänyt yli 20 maalia: Greuther Furth 27, Wolfsburg 21 ja Gladbach 24. Adi Hütter ei ole saanut joukkuetta hitsattua yhteen eikä hyökkäyspäässä paikkojen hukkailu paranna tilannetta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Augsburgilla voittaminen on ollut niin ikään vaikeaa, mutta tasapeleillä pistepottia on saatu kerättyä. Edellisellä kierroksella tosin sarjanelonen Union Berlin kaatui lukemin 2-0, mikä oli varmasti itseluottamuksen kannalta iso asia. Päästetyn maaliodottaman osalta Augsburg on aivan sarjan heikoimpia joukkueita ja Unionkin sai paikkoja vajaan kahden maalin edestä. Hyökkäyspäähän vieraiden aseet on ollut vähissä, mutta erikoistilanteissa sillä on paikka rokottaa ja eiköhän Gladbachin alakerta pidä huolen, että myös pelitilanteista paikkoja on tarjolla.

Mahdollisista poissaolijoista mainittakoon vieraiden alakerrasta Robert Gumny ja keskikentältä Arne Maier sekä isänniltä Christoph Kramer. Pelivalinnaksi maistuu yli 2,5 maalia. Kummallakaan joukkueella ei ole varaa menettää pisteitä, joten pitkään säilynyt tasatilanne voi tappaa ottelun, mutta joukkueiden puolustuspään esitykset ei liikoja lupaa. Gladbachilla on vielä runsaasti tehoja varastossa hyökkäyspäässä ja sen on otettava ottelu hallintaan. Paikkoja varmasti riittää, joten toivotaan myös viimeistelyyn pari pykälää enemmän tehokkuutta!

10 euroa pelirahaa