su 21.01. klo 18:30

Mönchengladbach - FC Augsburg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Gladbachilla on iso voitto alla, mutta poissaolohuolet painaa edelleen – riittääkö Augsburgin tehot?

Bundesliigassa kierros paketoidaan sunnuntaina FC Augsburgin matkatessa Mönchengladbachin vieraaksi. Joukkueet kuuluu tällä hetkellä alemman keskikastin tuntumaan. Yleisesti ottaen Gladbach on aavistuksen verran parempi joukkue materiaalin sekä myös nähtyjen peliesitysten perusteella, joten kotinurmella voidaan puhua varsin selvästä suosikista.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ arvoinen ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Gladbachille nykyinen 11. sija ei ole se mitä kauden alla toivottiin, mutta on isäntien menossa ollut myös hyviä väläytyksiä. Viime kierroksella irtosi iso voitto loistavaa kautta pelaavasta Stuttgartista – esitys oli Gladbachilta vahva, mutta Stuttgartilla oli tosin muutama paha poissaolo. Parhaalla kokoonpanolla ei myöskään isännät pääse operoimaan, sillä ykkösvahti Jonas Omlin on ollut pitkään sivussa ja muita merkittäviä poissaolijoita ovat Ko Itakura, Julian Weigl, Maximilian Wöber sekä Tomas Cvancara. Lisäksi Manu Konen ja Alassane Plean pelikunto on epävarma.

Gladbach

@borussia_en
The Foals got those goals 🐎💚

#BMGVfB 3-1

Augsburg on odotetusti ollut useaan otteeseen pelillisesti alakynnessä, mutta siitä huolimatta vieraat on taistellut varsin kiitettävän eron häntäpään joukkueisiin. Ei kannata säikähtää sitä, että viimeisistä neljästä ottelusta on irronnut vain yksi piste, sillä vastustajat on olleet aivan sarjan eliittiä. Tehoja Augsburg kaipaisi yhä laajemmalta rintamalta, sillä vaikkei se mikään yllätys ole, on viimeistely ollut pitkälti Ermedin Demirovicin harteilla. Augsburgin kokoonpanotilanne on isäntiä parempi, sillä avauksen pelaajista alustavasti vain Niklas Dorsch on pelikiellon vuoksi sivussa.

FC Augsburg

@FCA_World
17 down, 17 to go! ✍️

Kierroksen viimeiseen matsiin lähdetään runsasmaalisuuden kautta ja lapulle otetaan yli 3,5 täysosumaa. Augsburgin tehot on jäänyt viime kierroksilla piippuun kovista vastustajista johtuen, mutta nyt on taas loistava sauma saada maalihanoja auki. Gladbach on tehnyt hyvää jälkeä ylöspäin, mutta todella pahasti ailahdellut alakerta on pettänyt isännät jo useaan otteeseen tällä kaudella.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Mönchengladbach-FC Augsburg yli 3,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Mönchengladbach-FC Augsburg yli 3,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 60€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.