Bundesliiga la 20.11. klo 16:30

Mönchengladbach - Greuther Fürth

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mönchengladbachilla loistava sauma avata maalihanat voitoitta olevan Fürthin kustannuksella!

Lauantain Bundesliiga-kierroksella Mönchengladbach isännöi edelleen voitoitta olevaa sarjanousija Greuther Fürthia. Isännät on otteluun todella suuri ennakkosuosikki ja nyt sillä on loistava sauma parannella takkuillutta viimeistelyä. Fürthille on todennäköisesti jälleen pettymys luvassa, mutta on sillä mahdollisuudet ainakin uhata kotijoukkueen puolustusta.

Gladbach on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 9. eikä kausi ole toistaiseksi sujunut odotettuun malliin. 11 kierroksen jälkeen maaleja on syntynyt ainoastaan 13, joka on ennakko-odotuksiin ja maaliodottamiin nähden heikko suoritus. Osaltaan tehokkuutta on heikentänyt se, että Marcus Thuram on pelannut ainoastaan neljässä ottelussa. Nyt hänen pitäisi olla mukana tuomassa hyökkäysuhkaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vieraat puolestaan on tällä hetkellä matkalla kovaa vauhtia kohti putoamistaistelua, sillä se on onnistunut saalistamaan ainoastaan yhden pisteen Arminia Bielefeldiä vastaan. Taso ei vaan yksinkertaisesti riitä kumpaankaan suuntaan – 29 päästettyä maalia on sarjan eniten ja ainoastaan Bielefeld on tehnyt vähemmän maaleja. Toisaalta kuudessa vierasottelussa Fürth on jäänyt ainoastaan kerran ilman maalia, mutta ei se myöskään ole kertaakaan tällä kaudella tehnyt yhtään maalia enempää ottelussa. Maalipaikkojen osalta se ei aivan niin huono ole ollut, mutta yksilötaitoa puuttuu viimeistelystä. Branimir Hrgota on tehnyt kolme maalia, mutta kaikki on tullut pilkulta.

Kummallakin joukkueella on poissaoloja puolustuspäässä. Vierailta alakerrasta sivussa ovat ainakin Nick Viergever ja Justin Hoogma. Isänniltä todennäköisistä poissaolijoista mainittakoon Nico Elvedi, Christoph Kramer, Stefan Lainer, Jordan Beyer ja Tony Jantschke. Alaspäin materiaali on siis mahdollisesti melko kapea, vaikka laadukaan avauksen Adi Hütter silti kentälle saa. Hyökkäyksestä Breel Embolon poissaolo vie tulivoimaa.

Betsien kannalta runsasmaalisuus herättää hieman houkutusta. Suuren tasoeron matsissa Gladbachilla on hyvät mahdollisuudet saada kadoksissa olleet tehot esille eikä vieraat aivan niin huonoja ole ylöspäin mitä tehdyt maalit antaa ymmärtää. Tauolta palatessa virtaa varmasti löytyy, joten vauhtia tuskin puuttuu. Pelivalinnan osalta otetaan kokeiluun yli 3,0 maalia, joka palauttaa panoksen maalimäärän jäädessä tasan kolmeen.