Bundesliiga la 28.10. klo 16:30

Mönchengladbach - Heidenheim

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjanousija yllättää – koituuko Gladbachin surkea alakerta jälleen kohtaloksi?

Bundesliigan parissa jatketaan jälleen lauantaina kuuden ottelun kera ja tällä kerralla katseet käännetään Mönchengladbachin ja sarjanousija Heidenheimin väliseen kohtaamiseen. Gladbach lähti kauteen luonnollisesti selvästi vieraita vahvempana joukkueena, mutta toistaiseksi Heidenheim on se, joka on onnistunut esiintymään ajoittain positiivisessa valossa. Suosikin aseman isännät edelleen ansaitsee, mutta vieraiden hyökkäystä ei kannata aliarvioida!

*Tsekkaa vihje loppuun ja poimi jopa 50€ ilmaisveto!

Gladbachin kausi ei ole kovin paljoa toistaiseksi tarjonnut ja ainoa voitto on edelleen sarjan heikoimpiin kuuluvaa Bochumia vastaan. Oman päädyn ongelmat tuli jälleen viime kierroksella vastaan, kun Köln vei lopulta täyden pistepotin lukemin 3-1. Puolustus on ollut epävakaa eikä Mortiz Nicolas ole pystynyt paikkaamaan Jonas Omlinia riittävällä tasolla. Myös kokoonpanohuolet painaa Gladbachia. Vasta kentälle palannut Manu Kone on pelikiellossa ja loukkaantuneiden listalta löytyy avauksen pelaajista ainakin Omlin sekä puolustaja Ko Itakura. Joe Scallyn sekä Tomas Cvancaran pelikunto on epävarma.

Gladbach

@borussia_en
Manu Koné has been handed a two-match suspension following his red card on Sunday.

He will therefore miss the upcoming Bundesliga games against 1. FC Heidenheim and SC Freiburg.

Heidenheim on aloittanut taipaleen Bundesliigassa odotettua paremmin. Sijoitus löytyy tällä hetkellä alemmasta keskikastista ja vaikka tiettyjä nousijajoukkueen ongelmia on ollut usein nähtävillä, on vieraiden tekemisessä ollut myös paljon positiivista. Varsinkin hyökkäyspeli on ollut vahvaa Tim Kleindienstin, Eren Dinckin ja Jan-Niklas Besten johdolla. Kolmikko on viimeistellyt yhtä osumaa lukuun ottamatta kaikki vieraiden maalit. Laajalta säteeltä tulivoimaa ei toki löydy, mutta kauden alla oli huolena että maalintekovastuu voisi jäädä täysin Kleindendienstin harteille. Kokoonpanojen osalta Besten pelikunto on toistaiseksi kysymysmerkin alla.

Kertoimia katsoessa katseet kiinnittyy Heidenheimin suuntaan. Gladbachin puolustus- ja maalivahtiosasto on pettänyt jo useamman kerran tällä kaudella ja siihen Heidenheim pystyy iskemään. Lapulle poimitaan vieraiden vähintään kahta tehtyä maalia hulppealla 2,40 kertoimella. Myös tasoitusvetoja voi harkita, mutta Heidenheimilla on ollut omat ongelmansa alakerran kanssa, joten hyökkäyspään onnistumiset houkuttelee enemmän.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Joukkueen maalit – Heidenheim yli 1,5 kertoimella 2,40.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.