Bundesliiga la 12.03. klo 19:30

Mönchengladbach - Hertha Berlin

Hirmuiset mättäjäiset on jälleen tiedossa! Pelaako Herthassa futareiden sijasta koomikoita?

Tilastot eivät hämää. Tässä on iskevät vastakkain kaksi sarjan surkeimpiin lukeutuvaa puolustusta. Valoa ei todellakaan ole näkyvissä tunnelin päässä, sillä isäntä on imuroinut viiden ottelun otannalla pallon omiin peräti 14 kertaa ja vierailla lukema on vastaavalla otannalla sitäkin huimemmat 16 maalia.

Hertha Berlin on surkeassa vireessä ja sitä uhkaa toden teolla putoaminen kakkossarjaan. Joukkueen pelaaminen on kuvottavaa, eikä tilannetta ole helpottanut lainkaan esimerkiksi Dedryck Boyatan jatkuvat loukkaantumiset. Surkean puolustuksen ainoa kyvykäs pelaaja ja koko joukkueen henkinen johtaja on harjoitellut tällä viikolla, mutta belgialaisella saattaa jälleen jäädä tuleva matsi väliin – tällä kertaa lihasvaivojen takia.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Kotijoukkueenkin maalissa on kolissut. Keskinkertaiset esitykset ovat pudottaneet materiaaliltaan edelleen varsin kelvollisen joukkueen jo sarjan häntäpäähän, eikä eroa kolmanneksi viimeisenä olevaan vierailijaan ole kuin neljä pistettä. Mönchengladbach kaipaa onnistumisia, mutta itseluottamus ei ole erityisen korkealla. Isäntiin ei luoteta betseissä sen paremmin kuin vieraisiinkaan – iso ottelu on tiedossa ja se kumpi vuotaa vähemmän pärjännee tässä. Kotijoukkueellakin kapteenin poissaolo vaikuttaa, kun Lars Stindl puuttuu edelleen kokoonpanosta.

Pelivalinnaksi tulevassa ottelussa poimitaan, että maaleja tulee vähintään neljä kappaletta (yli 3,5). Valinta vaikuttaa joukkueiden pelilliset edesottamukset huomioituna melkoisen turvalliselle. Kumpikaan joukkue ei ole osoittanut kehityksen merkkejä tai edes hirvittävän suurta taisteluhalukkuutta oman pään pelaamisessaan. Nämä ryhmät ovat täysin tuuliajolla, joten viihdettä ja sirkushuveja tuskin puuttuu – etenkin vieraiden performanssit ovat olleet jopa koomisia hiljattain.

10 euroa pelirahaa