Bundesliiga la 16.04. klo 19:30

Mönchengladbach - Köln

Bundesliigassa lauantain viimeinen taisto käydään Mönchengladbachin ja Kölnin välillä. Gladbach on alkanut kuroa ero sarjataulukossa kohti vieraita, mutta ero on edelleen kuusi pistettä Kölnin eduksi. Kotona Gladbach nousee ennakkosuosikiksi, mutta suurta eroa kotijoukkueen eduksi on vaikea saada – siispä vieraiden kertoimet kelpaa kokeiluun.

Gladbachilla vahvan vireen taustalla on pitkälti helpot vastustajat. Joukkue ei ole kärsinyt tappiota edellisten neljän ottelun aikana voittaen matseista kolme. Voitot on vieläpä tullut jokainen komeasti maalierolla 2-0, mutta vastassa on ollut Greuther Fürth, Bochum ja Hertha Berlin. Bochum on pisteen Gladbachia perässä, mutta kaksi muuta ovat sarjan hännillä. Kun ennen kaikkea puolustussuuntaan Gladbach on ollut tällä kaudella ongelmissa, voidaan viime aikaisia otteita pitää vastustajista huolimatta merkkinä askeleesta oikeaan suuntaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Köln käy kuumaa taistelua kuudennesta sijasta. Se on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena, mutta yläpuolella Union Berlin ja Hoffenheim ovat vain pisteen päässä. Kölnin otteet on ollut niin sanotusti tasaisen varmoja. Helppoja häviöitä ei tule, mutta toisaalta myös murskavoittojen sijaan tarjolla on ollut paljon erittäin tasaisia vääntöjä. Edellisellä kierroksella kotiottelussa Mainzia vastaan tilanne näytti jo surkealta vieraiden mennessä kahden maalin johtoon toisella puoliajalla, mutta niin vain Steffen Baumgartin miehistö osoitti sinnikkyytensä nousemalla ohi viimeisen puolen tunnin aikana.

Gladbachilta sivussa ovat ainakin puolustuksesta Marvin Friedrich ja yläkerrasta Marcus Thuram. Vierailta on poissa hyökkääjä Sebastian Andersson ja keskikentältä Kingsley Schindler sekä Tomas Ostrak. Kumpikaan ei poissaoloihin kaadu, mutta hieman enemmän miinusta on annettava Gladbachille. Näistä lähtökohdista Kölnin venyminen pisteille maistuu 1,93 kertoimella. Gladbachilla on hyvä näytöt vähissä kovatasoisia jengejä vastaan, vaikka vire on toki selvästi koholla. Köln pystyy puolustamaan tarvittaessa tiiviisti ja hyökkäyssuuntaan Anthony Modeste on aina suuri uhka. Ottelusta voi hyvinkin muodostua erittäin vähämaalinen, mikä pienentää marginaaleja ja lisää tasapelin todennäköisyyttä.

10 euroa pelirahaa